Bahçeli’den hükümete uyarı ve tehdit!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Bahçeli, 8 Kasım Pazar günü yapılacak 9. Olağan Büyük Kurultayı öncesi, AKP ve güvenlik güçlerini hedef aşlan 2 sayfalık yazılı bir açıklama yaptı.

Kurultay sürecine dışarıdan müdahil olma niyetleri olduğuna dair itham ve iddalarda bıulunanan Behçeli, bu iddiaların odağına da hükümeti yerleştirdi.

Bahçeli, ‘Hükümetin elindeki kamu gücünü kullanarak kurultayın huzurunu bozmayı, partinin vakarına zarar vermeyi, parti mensuplarını tahrik etmeyi ve bu yolla da siyasi kazanç elde etmeyi planladığına dair güçlü emareler olduğuna’ dikkat çekti.

Açıklamada “Başta hükümet olmak üzere hangi mihraklar ve odaklar olursa olsun, bu iradeye müdaheleye yeltenilmesi halinde, MHP mensuplarının vereceği karşılık, muhataplarında ağır siyasi sonuçlar doğuracaktır” denirken, Bahçeli şöyle devam etti:

“Tüm tedbirlere rağmen kongrede yaşanması muhtemel olumsuzlukların sorumluluğu AKP hükümetinin ve hükümetin görevlendirdiği emniyet mensuplarında olacaktır.”

Bahçeli’nin yazılı açıklamasında, “Eğer kongrede bir kışkırtma ya da tartışma yaşatılırsa, bundan sonra AKP’nin yurt içindeki hiçbir toplantısında huzur olmayacaktır” ifadelerini kullanıldı.

1223480cookie-checkBahçeli’den hükümete uyarı ve tehdit!

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.