Balıkçıoğlu’ndan yeni kitap

Balıkçıoğlu 4 Kasım Pazartesi saat 19-22 arasında “242 High Road Wood Green N22 8JX” adresindeki Grand Palace düğün salonunda yapılacak etkinlikte Özgür İkili (Alikko ile Caher’in öyküsü) başlıklı kitabını imzalayacak.

Özgür İkili (Alikko ile Caher’in öyküsü), yazarın Kemal Tunç ile birlikte yazıp sahneye koyarak uzun süre oynadıkları iki Karpaz köylüsünün kendi şivesiyle karşılıklı atışması üzerine kurulu bir komedinin serüvenini anlatıyor…

Kıbrısın Hacivat Karagöz’ü diye de tanımlanabilecek Balıkçıoğlu ve Tunç’un oyunu Kıbrıs’ta olduğu gibi yurt dışındaki Kıbrıslı göçmenler arasında da büyük ilgi uyandırmıştı. Büyük Konuk Belediyesi 2011’de “Kemal Tunç’un adına yapılan çocuk parkında iki oyuncunun heykelini dikmişti…

Balıkçıoğlu geçen yıl yayımladığı “Londralılar” kitabında da toplumdaki renkli simaları anlatmıştı.

BALIKÇIOĞLU’NUN DAVETİ

Balıkçıoğlu kendi replikleriyle Londra’daki toplumu şöyle davet etti:

“Sevgili dostlar, arkadaşlar, ahbablar, beni eyi tanıyannar, bireccik tanıyannar hatta hiç tanımayannar. Çocuklar, gençler, orta yaşlılar, benim gibi ekmeğini yeyip suyunu içmiş ihdiyarlar. Velhasıl yediden yetmişe hatta seksene, doksana gadar herkeşe sesleniyorum. 4 Kasım Bazartesi akşamı saat 7.30’dan 10’a gadar, onda Wood Green’deki Grand Palace düğün salonunda, yeni çıkan kitabım Özgür İkili (Alikko ile Caher’in öyküsü) nin tanıtım ve imza gecesi olacak. Yemeyi içmeyi sevenner, gülmeyi eğlenmeyi sevenner, sanat’a, sanatçıya değer verenner, hade yallah 4 Kasım’da Grand Palace’a. Kitapların fiyatı on pound olacak ve bunun içinden iki pound, Gıbrızdakı Kanser hastalarına yardım derneğine yollanacak. Yaniya yukarda sözünü ermediğimiz yardım severleri da dört gözünan beklerik. Daha nesdersiniz be gavvole, hem gelecek yeyip içeceksiniz, hem masgaralık yapıp sizi eğlendireceyik hem da kanserli hastalara yardım edeceksiniz. Sizden bütün istediğimiz da on pound verip bir kitap almanızdır. Ah olan ah, beni davet etmezler böyle bir geceye.”

Kitabı temin etmek isteyenlerin doğrudan 07985184160 numaralı telefondan kendisine ulaşarak temin edebilecekleri belirten yazar, isteyenlerin ‘153 Hornsey Road, London N7 6DU’ adresindeki işyerine gelerek de kitabı alabileceklerini sözlerine ekledi.

849390cookie-checkBalıkçıoğlu’ndan yeni kitap

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.