Bebek şenleniyor

İstanbul’da yaz aylarının en canlı semti Bebek, 12-13-14 Haziran tarihlerinde alışveriş, müzik, eğlenceyle dolacak. Tüketicilere esnek, kolay ve renkli bir dünya sunan Garanti Flexi Card sponsorluğunda Beşiktaş Belediyesi ve Bebekliler Derneği tarafından organize edilen, Bebek Parkı içerisinde yer alacak şenlik, 12 Haziran Cuma günü Beşiktaş Belediyesi bandosunun gösterileri ile açılarak Bebek’in gözde mekanlarında gerçekleşecek partilerle devam edecek. Gündüzleri Lounge02’nun eşsiz DJ’lerinin performansları, akşamları ise farklı grupların konserleri ile Bebek Şenliği katılanlara unutulmaz keyifli anlar yaşatacak. Şenlik, sabah 11:00’den gece 23:00’e kadar açık olan eğlence, yiyecek-içecek ve alışveriş standlarıyla birlikte konuklarına eğlenceli sürprizler sunmayı da ihmal etmiyor. 12 Haziran Cuma günü Beşiktaş Belediyesi Bandosu’nun açılış konseriyle keyifli bir başlangıç gerçekleşiyor. 13 Haziran Cumartesi 19:00’da “Eski Tüfekler”, “Oldies but Goldies”, “Vahram Gesar ve Kerim Soysal”ın DJ performanslarıyla başlayan gece 20:30’dan 22:00’ye kadar uzanan “Sattas” konseri ile devam edecek. 14 Haziran Pazar günü “aCuba” grubunun konserinin estireceği Küba rüzgarıyla başlayacak etkinlik “Bebek Mızıkacıları” ile son bulacak.

Bebek Şenliği’nin bu yıl ki en önemli sürprizi ise Moda Tasarımcıları Derneği tarafından gerçekleştirilen Galatamoda… Türkiye’nin en önemli moda tasarımcıları ile birbirinden yetenekli genç moda tasarımcılarının koleksiyonlarını bir araya getiren Galatamoda Bebek Şenliği içerisinde yer alacak. Bahar Korçan, Arzu Kaprol, Hakan Yıldırım, Cem Lokmanhekim, Mehtap Elaidi, İdil Tarzi ve Gamze Saraçoğlu gibi Türkiye’nin en önemli moda tasarımcılarından 25 tanesi özel olarak hazırladıkları koleksiyonları tüm İstanbullular’a sunacak.

Birbirinden eşsiz markaların yer alacağı standlar ile modern bir pazar olacak. Genç ve özgün tasarımcılar, vintage kıyafetler, el yapımı takılar, kitap, hediyelik eşya ve ev aksesuarları gibi çeşitli ürünler satışa sunulacak.

Vazgeçilmez lezzetleriyle ünlü gurme yiyecek ve içecek markalarının yer alacağı “Gurme ve Ekolojik” pazarı ile birlikte sanat etkinlikleri de Bebek Şenliği’nde önemli bir yere sahip olacak. “Artane” Sanat Galerisi yönetiminde “sanat & tasarım” ürünlerinden oluşan bir pazar alanı oluşturulacak ve bu bölümde farklı disiplinlerden sanatçıların eserleri ve tasarımları sergilenecek. Farklı sanatçıların sergileri ile Bebek Parkı’na sanatın estetiği yansırken, sokak sanatçıları da özel performanslarını sergileyecekler. Bu yıl etkinliğe katılacak minikler de onlar için “Mohini” tarafından özel hazırlanan alanda eğlenceli aktiviteler ile şenliğin tadını çıkartacaklar. Şenlik, bu yıl daha önceki yıllardan farklı olarak katılanlara birçok eğlenceli sürpriz sunmayı hedefliyor. 12 – 13 – 14 Haziran tarihlerinde Bebek Şenliği’ne uğramayı unutmayın…

740070cookie-checkBebek şenleniyor

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.