Bedenimizle Enerji Ölçme

Ayağa kalkıyoruz ve eller iki yanımızda rahat duruyor. Gözlerimizi kapatıyoruz ve şu soruyu soruyoruz;
“………….. korkum var mı? Varsa vücudum öne doğru gitsin, yoksa geri doğru gitsin?”
Bir cevap gelecektir. Vücudunuz her şekilde size tepki gösteriyor.
Beynimizin Kaçta Kaçını Kullanıyoruz?
Biz beynimizin ortalama olarak %6”sını kullanıyoruz. Bilimsel olarak yapılan araştırmalarda insanoğlu beyninin yaklaşık %6”sını kullanır. %6”sı çok düşük bir rakam olmamasına rağmen çoğu kişide bu %3”tür. Ama %6”sı gerçekten çok ciddi bir rakamdır.
Fakat diğer tarafta %94”lük bir alan var! Atıl duran bir %94”lük alan var.
Birçok üstat birçok bilim adamı dedi ki bu tarafı enerjilerle ilgili bir alan. Fakat bunu daha yeni yeni bilimsel olarak araştırmaya başladık ve bununla ilgili çok ilginç bir şey anlatmak istiyorum size.

YÜZDE 94’LÜK ALAN İÇİNDE ELEKTRİKLENME

Amerika’da NASA bir açıklama yaptı ve şunu söyledi:
“ 1987’de; belli kelimelerin art arda söylenmesiyle (yani zikir) %94”lük alan içinde yani kullanılmayan alan içinde elektrik hareketleri tespit edilmiştir. Bunun üstüne yaptığımız araştırmalarda ve bir çok kişiyle yaptığımız görüşmelerde dua eden, zikir eden ya da meditasyon yapan, ya da mantra yapan belli kelimeleri tekrarlayan kişilerde %94”lük alan içinde bir elektriklenme oluyor ve aktivasyonlar başlıyor.”

Hatırlarsanız herkes foton kuşağından bahsediyor biz de sürekli foton kuşağından bahsediyoruz. İlk foton kuşağı belirtileri 1987 yılında başladı dünyada. 1987 yılından beridir uzaydan, güneşten dünyanın üstüne gelen enerji foton enerjisi ciddi anlamda yükselmeye başladı. Bu durum insanların DNA’larında ciddi bir etkileşim yapıyor.
Yani bazı kişiler hiç farkına varmadan belli yeteneklere sahip olmaya başlıyor. Bazı kişiler farkına varmadan bir şeyler hissetmeye başlıyor.

HANGİ ALANDA OLDUĞUNUZU BULACAKSINIZ

Şimdi size %6”lık ve %94”lük alanın özelliklerini anlatmak istiyorum. Hangi alanda olduğunuzu siz kesinlikle bulacaksınız. %6”lık alandaysanız kesinlikle şunu söylersiniz:
“Hep benin başıma gelir. Ben şanssızım. Ben başaramam. Ben yapamam. Ben gidemem. Ben ödeyemem. Ben beceremem.”
Bu alan içindeki kişiler genelde korkularından dolayı rekabet içindedir. Parasızlık korkuları içindedir. %6”lık alan içindeki insanlar başka insanları kötülemeye çalışır yani arkadan konuşur, dedikodu yapar. Sıkıştığında yalan söyler, erken öfkelenir. Her zaman hayatlarındaki insanları kötülerler, arkalarından konuşurlar.
% 94”lük alan içindeki insanlar genelde huzurludurlar, para onlara her türlü helal kaynaktan kolayca gelir, yani bereketlidirler. İnsanları oldukları gibi kabullenirler. İnsanları yargılamazlar ve oldukları gibi severler. Koşulsuz severler. Her zaman neşeli ve keyiflidirler. Bu insanların etrafına her zaman bir çok insan gelir ve bu insanlar mucizeler yayarlar. Bu kişiler yaratıcıdır, üretkendir. Birçok kişiye bakın etrafınızda sürekli üretir, sürekli geliştirir, sürekli bir şeyler yapar. Bu insanlar beyinlerinin % 94”lük alanını kullanmaya başlayan insanlardır.
Şimdi siz karar verin bakalım, % 6 ego alanında mısınız?
% 6 ego alanındaki insanlar genelde mükemmeliyetçidir. Genelde “ben bilirim, ben yaparım” derler, dedikodu yaparlar. Nazar ederler ve bilinçaltlarıyla konuşurlar her zaman.
% 94”lük alandaki insanlar da her zaman neşeli, keyifli, huzurludurlar. O insanların yanına gittiğinizde huzur bulursunuz. Gerçekten konuşmasanız bile sizi rahatlatırlar, iyi arkadaştırlar ve iyi dostturlar.
Karar verin bakalım, hayatınızın hangi noktasındasınız? Yani siz % 6”lık alanda mısınız? Yoksa mucizeler tarafında mısınız?
Mucize tarafındaysan sana her türlü kaynaktan bolluk ve bereket kolaylıkla gelir. Ama %6”lık taraftaysan uğraşmak zorundasın. Para kazanmak için çaba göstermek zorundasın. Nasıl taksit ödeyeceğim. Nasıl yapacağım? Bu alanda olduğun sürece Yaradan”la bağın kopuyor çünkü huzurlu değilsin. Gerginsin.”

MUTLAK HUZUR ÇOK ÖNEMLİ

Eğer gerçekten huzurluysanız yani karşınızdaki insanla diyalog kurarken rahatsanız ve keyfiniz yerindeyse, bakın nötrseniz demiyorum nötr olmayı konuşmuyorum, onunla karşılıklıyken eğer gerçekten huzurluysanız ve onun hatasını bulmak yerine onun içindeki ilahi güzelliği bulmaya çalışıyorsanız mucizeler alanına geçmeye başladınız demektir.
Eğer onunla otururken onunla yaşarken onun hep hatalarını arıyorsanız, onun açıklarını arıyorsanız, ya da başkasıyla kıyaslıyorsanız % 6”lık alandasınız. Eğer % 6”lık alanda iseniz çok çalışmanız gerek ve evrensel bağlarınız çoğu zaman kopuktur. Bir insanı kötülüyorsanız, dedikodu yapıyorsanız üçüncü boyuttasınız ve duyduğunuz sesler negatif seslerdir.
% 6”lık alanda iseniz içinizdeki ses size sürekli olumsuz konuşur “ben başaramam, ben yapamam” gibi, bu ses egonuzun sesidir. %94”lük alanda iseniz içinizdeki ses size şunu söyler; “karşındaki kim ve ne olursa olsun onu sev ve ona iyi davran, onu olduğu gibi kabul et.”
Arada ciddi bir fark var. Mutlak huzur çok önemli.
% 94”lük alan içerisinde çok önemli yeteneklerimiz var, duru görü, duru işiti, duru sezi, telekinezi, şifa yeteneği gibi. Bir düşünün siz kimsiniz, neden bu dünyaya geldiniz? %6”lık alanda dedikodu yaparak, insanları kötüleyerek para peşinde koşmak için mi geldiniz? Yoksa (%94”lük alan) sevgi için mi, yol göstermek için mi, huzur için mi geldiniz?

Sevgilerimizle
Bülent Gardiyanoğlu

http://www.nefes21.com

Facebook : http://www.facebook.com/bgardiyanoglu
Twitter : http://www.twitter.com/bgardiyanoglu
Instagram : http:// www.instagram.com/bgardiyanoglu

771730cookie-checkBedenimizle Enerji Ölçme

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.