Beşiktaş cephesinden Mehmet Topuz açıklaması!

Transferi için girişimde bulunduğumuz Mehmet Topuz konusunda şok bir gelişme yaşandı. Baskılara direnemeyen Mehmet Topuz F.Bahçe ile anlaştı.

M.TOPUZ DİRENEMEDİ!

Başkanımız Yıldırım Demiren’in transferi için bizzat uğraştığı Mehmet Topuz konusunda şok bir gelişme yaşandı. Üzerindeki müthiş baskıya direnemeyen Mehmet Topuz, Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım tarafından İstanbul’a getirildi. Mehmet Topuz, Fenerbahçe Konukevi’ne yerleştirildi.

Fenerbahçe’nin Mehmet Topuz için Kayserispor’a ne kadar bonservis bedeli ödeyeceği henüz açıklanmazken, Mehmet Topuz’un yıllık 2.3 milyon avro alacağı öğrenildi. Fenerbahçe’nin ayrıca Gökhan Emreciksin’in transfer haklarını da Kayserispor’a devrettiği gelen haberler arasında yer alıyor.

HAREKETLİ GECE

Akşam saatlerinde Kayseri’de Mehmet Topuz’un bağ evinde Kayserispor Başkanı Recep Mamur, Onursal Başkan Mehmet Özhaseki, Mehmet Topuz ve bazı milletvekilleri katıldığı toplantı da yıldız futbolcuyu ikna turları başladı. Topuz, dört saat süren toplantı sonrasında ikna edildi ve Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’a haber verildi.

Akşam 22.45 sularında İstanbul’dan hareket eden Aziz Yıldırım, Mehmet Topuz’u da yanına alarak özel bir uçakla yeniden İstanbul’a hareket etti. Sabaha karşı 02:30 sularında İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nda olan Aziz Yıldırım, Cemil Turan ve Mehmet Topuz, başkan Aziz Yıldırım’ın özel aracı ile Topuz’un kalacağı yere doğru hareket etti.

TOPUZ F:BAHÇE KONUKEVİ’NDE

Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kulüp başkanı Aziz Yıldırım’ın kullandığı araçla Fenerbahçe Burnu’ndaki konuk evine getirilen Topuz geceyi burada geçirecek.

Konuk evinin önünde bekleyen basın mensuplarına Topuz’un transferiyle ilgili işlemlerin gerçekleştirileceğini ifade eden Yıldırım, gerekli açıklamaların da yapılacağını bildirdi.

KÖLELİK DÜZENİ Mİ

12 Haziran Cuma günü akşam saatlerinde Kayserispor camiasının önde gelen simalarıyla bir araya gelen Mehmet Topuz’a “Fenerbahçe’ye gitmelisin. Eğer Beşiktaş’a gitmek istiyorsan bunu Aziz Yıldırım’a söylemelisin” denilmiş, yıldız futbolcu da “Aziz Yıldırım’a böyle bir şey söyleyemem” şeklinde cevap vermişti. Mehmet Topuz, ayrıca “Ben daha önce de söyledim, Beşiktaş’ı istiyorum” şeklinde bir ifade de kullanmıştı

Kaynak: Karakartal.com ve Ajanslar

724370cookie-checkBeşiktaş cephesinden Mehmet Topuz açıklaması!

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.