Beşiktaş eli boş dönüyor

Karşılaşmanın 7. dakikasında Dzagoev’in uzaktan sert şutunda top ağlarla buluştu ve CSKA Moskova, Beşiktaş karşısında 1-0 öne geçti.

61. dakikada topla buluşan Krasiç, İsmail’i geçtikten sonra Beşiktaş ceza alanına kadar topu taşıdı. Krasiç, ceza alanına girer girmez sert vurdu ve CSKA Moskova’yı 2-0 üstünlüğe taşıdı.

90+2. dakikada ceza alanında topla buluşan Ekrem Dağ, düzgün bir vuruşla Beşiktaş’ın tek golünü kaydetti ve karşılaşma 2-1 CSKA Moskova’nın üstünlüğüyle sona erdi.

BEŞİKTAŞ’IN SERİ YENİLGİLERİ SÜRÜYOR

CSKA Moskava’ya yenilen Beşiktaş, resmi maçlarda galip gelememe geleneğini sürdürdü.

”Kara Kartallar”, yaptıkları son 4 resmi maçı da yitirirken, galibiyet hasretini de 6 maça çıkardı.

En son Antalyaspor’u 2-0 yenen Beşiktaş, daha sonra Gençlerbirliği ve Gaziantepspor ile golsüz berabere kalmış, Galatasaray’a 3-0 yenilmiş, ardından Manchester United’a 1-0 ve Kayserispor’a da 1-0 mağlup olmuştu.

552 DAKİKA SONRA GOLLE BULUŞTU

Resmi maçlardaki en son golünü ligin 2. haftasında 78. dakikada Antalyaspor’a atan, daha sonraki maçlarda gol atmayı başaramayan Beşiktaş, CSKA Moskova maçının uzatma dakikalarında gol bularak bu hasretine son verdi.
Siyah-beyazlılar, Ekrem’in attığı golle 552 dakika sonra golle buluşurken, bu gol de Beşiktaş’a puan getirmedi.

DENİZLİ YİNE ”SIFIR” ÇEKTİ

Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde bugüne dek başında bulunduğu takımlarla puan alamayan teknik direktör Mustafa Denizli, CSKA Moskova karşısında elde edilen yenilgiyle bu geleneğini sürdürdü.

Fenerbahçe’nin başında 2001-2002 sezonunda ”Devler Ligi”de ”sıfır’ çeken, Beşiktaş’ın başında çıktığı ilk maçta da Manchester United’ın 1-0 galibiyetine engel olamayan deneyimli teknik adam, Moskova deplasmanından da puansız ayrıldı.

ŞANSSIZLIK SÜRDÜ

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, takımının üzerindeki ”şansızlığın veya son vuruşlardaki beceriksizliğin” bu geceki CSKA Moskova maçında da sürdüğünü söyledi.

Mustafa Denizli, Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde yaptıkları CSKA Moskova karşılaşmasından sonra düzenlediği basın toplantısında, ”enteresan” bir karşılaşmaya tanık olduklarını belirterek, ”Rakibin kalemize ciddi şekilde gelmediği anda 1-0 mağlup duruma düştük. Birkaç pozisyonda da şansızlıktan veya beceriksizlikten mi maalesef gol bulamadık. İkinci gol de yine Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde oynayan bir takımın yememesi gereken ve maçın tamamen düşüş noktası oldu” diye konuştu.

Tüm bu hatalara karşın ikinci yarıda Nihat, İbrahim Kaş ve Sivok’un, buldukları rahat pozisyonları gole çeviremediklerini ifade eden Denizli, ”Neticede üzerimizde bir futbol şanssızlığı veya beceriksizliği bugün de devam etti. Ama genel olarak Beşiktaş’ın Avrupa macerası kesinlikle devam ediyor diyebiliriz. Öncelikle oynadığımız 2 maç da Beşiktaş’ın kesinlikle puansız çıkmaması gerektiğini gösterdi” dedi.

CSKA Moskova Teknik Direktörü Juande Ramos da yaptığı açıklamada, maçtaki başarılarını erken gole bağlayarak, ”İki takım açısından da önemli bir maçtı. Golü erken bulduk ve sonuçta takım güzel oynadı” dedi.

MANCHESTER UNITED LİDERLİĞE YÜKSELDİ

Futbolda Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde gruplardaki mücadele, bu gece (A), (B), (C) ve (D) gruplarında yapılan toplam 8 maçla sürdü.

Türk takımlarından Beşiktaş’ın da mücadele ettiği (B) grubunda, siyah-beyazlılar konuk olduğu CSKA Moskova’ya 2-1 yenilirken, grubun bir diğer mücadelesinde İngiliz ekibi Manchester United, sahasında ağırladığı Alman takımı VFL Wolfsburg’u aynı skorla 2-1 yendi.

Ligde 2. hafta mücadelesi, bu gece yapılan 8 maçla tamamlanırken, karşılaşmalarda alınan sonuçlar şöyle:

-(A) GRUBU-

FC Bayern Münih-FC Juventus………………..( 0 – 0 )
Girondins de Bordeaux-Maccabi Hayfa…………( 1 – 0 )

-(B) GRUBU-

CSKA Moskova-Beşiktaş……………………..( 2 – 1 )
Manchester United-VFL Wolfsburg…………….( 2 – 1 )

-(C) GRUBU-

AC Milan-FC Zürih…………………………( 0 – 1 )
Real Madrid CF-Olympique Marsilya…………..( 3 – 0 )

-(D) GRUBU-

Apoel Nicosia-FC Chelsea…………………..( 0 – 1 )
FC Porto-Atletico Madrid…………………..( 2 – 0 )

-(B) GRUBU PUAN DURUMU-

Ligde mücadele eden Türk temsilcisi Beşiktaş’ın yer aldığı (B) Grubu’nda 2. hafta maçları sonunda oluşan puan durumu ise şöyle:

TAKIMLAR: O G B M A Y P
———————————————————————–
1-Manchester United 2 2 – – 3 1 6
2-VFL Wolfsburg 2 1 – 1 4 3 3
3-CSKA Moskova 2 1 – 1 3 4 3
4-Beşiktaş 2 – – 2 1 3 –

725890cookie-checkBeşiktaş eli boş dönüyor

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.