“Borçlarını ödeyemeden gitti”

Uzun süre böbrek yetmezliğiyle mücadele eden Ören’e, 1990 ve 2006 yıllarında olmak üzere 2 kez böbrek nakli yapılmıştı.

Ağır tedavi süreci ve üst üste geçirdiği cerrahi operasyonlar nedeniyle bünyesi zayıf düşen Enver Ören’in yaşam mücadelesi akşam saatlerinde son buldu.

2 gün önce hastaneye kaldırılan İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ören, böbrek yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetti.

Enver Ören’in cenazesi, yarın ikindi namazının ardından Eyüp Sultan Camii’nde kılınacak cenaze namazı sonrası Eyüp Sultan’daki aile kabristanında toprağa verilecek.

ENVER ÖREN

Denizli’de 1939 yılında doğan Enver Ören, ilk ve orta tahsilini burada bitirerek Kuleli Askeri Lisesi’ne, ardından da İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi’ne girdi.

Ören, 1961’de lisans öğrenimini tamamladıktan sonra kazandığı NATO bursuyla 1,5 yıllığına mesleki çalışmalar yapmak üzere İtalya’ya gitti.

Dönüşünde bir süre öğretim görevlisi olarak üniversitede çalışan Ören, 1970 yılında üniversiteden ve akademik hayattan ayrılarak birkaç arkadaşıyla birlikte gazeteciliğe başladı. Ören’in çıkardığı gazete önce ”Hakikat Gazetesi” ardından ”Türkiye Gazetesi” adını aldı.

AYRINTILI BİLGİ: http://www.eksisozluk.com/‘a tıklayarak Enver Ören yazınız

1374320cookie-check“Borçlarını ödeyemeden gitti”

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.