BTKD üyeleri bayramı kutladı

Türkiye’nin Londra Başkonsolosu Bahadır Kaleli, KKTC Londra Temsilcisi Kemal Köprülü ve eşi Sevhal Köprülü, Maliye Müşaviri Cebrail Yılmazer ve eşi Ümit Yılmazer, Müsteşar Erdem Mutaf ve eşi Ayzen Mutaf, İşçi Partisi milletvekili adayı Ayfer Orhan, dernek üyeleri ve dostları İshtar Restaurant’ta düzenlenen yemekte bir araya geldiler.

Yemekte bir konuşma yapan Başkonsolos Bahadır Kaleli, BTKD üyelerinin bayramını kutladı. Kaleli “Bayramlar, birlik ve beraberliğimizin güçlendiği, karşılıklı saygı ve sevginin pekiştiği özel günlerdir. Derneklerimizin bu birliği ve beraberliği saglamak için gösterdikleri çabayı takdirle karşılıyoruz. Vatandaş ve soydaşlarımızın Kurban Bayramını kutlar, Bayramın ulusumuza sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini dilerim” dedi.

KKTC Temsilcisi Kemal Köprülü bayram mesajında bayramın bağlarımızın daha da güçlenmesi için bir vesile olmasını diledi. Köprülü “Bayramlar, kırgınlıkların sona erdiği, toplumsal dayanışma ve birliğin doruk noktasına ulaştığı zamanlardır. BTKD bayram yemeğinde bu birlik ve beraberliği görmekten dolayı mutluyuz. Kurban Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar, mutluluk ve esenlikler dilerim” diye konuştu.

Konuklara teşekkür ederek bayramlarını kutlayan BTKD Başkanı Servet Hassan da “Derneğimize verilen destek bizleri çok mutlu etti. Mübarek Kurban Bayramı’nın İngiltere Türk toplumuna, ulusumuza, anavatanımıza, dünyamıza ve tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini dilerim” dedi.

Müzisyen Hakan’ın canlı müziği ile coşku içinde geçen bayram yemeği piyango çekilişi ile sona erdi.

827900cookie-checkBTKD üyeleri bayramı kutladı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.