BTKD’nin yılın annesi: Işıl Beard

BTKD, Türkiye’de Mayıs ayının ikinci pazarları kutlanmakta olan anneler gününe palel olarak, kendi  anneler gününü Londra’da kutladı.


13 Mayıs Pazar günü, saat 14.00’ten itibaren, hava yağmurlu olmasına karşın özel arabalar, otobüs, metro vs araçlarla Mambacino Cafe’yi ağzına kadar dolduran Türk annelerin gündeminde aynı anda İzmir Gündoğdu  meydanında devam etmekte olan ‘Cumhuriyet’e sahip çık’ mitingi yer aldı. Anneler toplantıya bayrak ve çiçeklerle katıldı.



Britanya Türk Kadınlar Derneği anneler gününü kutladı


Dernek başkanı Hülya Koçu, açış konuşmasında, hazır bulunan annelerle birlikte, katılamayan tüm annelerin de bu mutlu gününü kutladı. İzmir mitingininin önemini de belirten Koçu, açık destek ve dayanışmasını da sundu.


Annelikle ilgili günün kutsandığı, anıların anlatıldığı, şiirlerin okunduğu bu neşeli zaman piyango çekimi ile de devam etti. Erzurum’da okul yaptırıp Milli Eğitim Bakanlığı’na hibe etmekle tanınan Işıl Beard’ın yılın annesi seçilmesi ise alkışlarla karşılandı… Başkan Hülya Koçu dernek adına Işıl Beard’a “yılın annesi” plaketi sundu.


FOTOĞRAF: Işıl Beard’a “yılın annesi” plaketini Başkan Hülya Koçu’dan aldı…

802590cookie-checkBTKD’nin yılın annesi: Işıl Beard

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.