Büyük final pazar 22’de

Almanya’nın Brezilya’yı 7-1 yendiği yarı final karşılaşmasının ardından bir diğer finalistin belirleneceği maçta Arjantin ile Hollanda karşı karşıya geldi.

Maç boyunca iki ekip de savunmada pek fazla açık vermezken yakalanan önemli pozisyonları ise gole çevirmeyi başaramadılar. Messi ve Robben’e uygulanan markaj iki yıldızın maç boyunca sönük kalmasına neden oldu.

Normal süresi ve uzatma dakikalarında gol sesi çıkmayan mücadelenin galibi penaltı vuruşları ile belirlendi. Hollanda’da Vlaar ve Sneijder vuruşlarını penaltıya çeviremezken Arjantin’de Messi, Garay, Agüero ve topu ağlara göndererek Arjantin’in finale yükselmesini sağlayan isimler oldular.

Bu sonucun ardından Arjantin finalde Almanya ile karşı karşıya gelmeye hak kazandı. Final maçı, Rio de Janeiro kentinin tarihi Maracana Stadı’nda 13 Temmuz Pazar günü TSİ 22:00’de oynanacak.

Türk hakem Cüneyt Çakır ve yardımcıları maç boyunca başarılı bir performans sergilerken Hollanda ile maça 11’de başlayan Dirk Kuyt ve Wesley Sneijder 120 dakika boyunca sahada kaldı.

1423730cookie-checkBüyük final pazar 22’de

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.