Cem Garipoğlu: Babam çare aradı

Ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle tutuklanan Cem Garipoğlu, Maltepe Cezaevi’ne götürüldü.

Avukatı Aytekin Kaya tarafından polise teslim edilen ve ‘canavarca hisle adam öldürmek’ suçundan tutuklanarak Maltepe Çocuk Cezaevi’ne konulan Cem Garipoğlu, Münevver Karabulut’un cep telefonunda bulunan ‘sevgilim, canım’ gibi mesajları görünce cinayeti işlediğini söyledi.

Zanlı, olay sonrası nasıl saklandığı konusunda, babasının adamlarından birinin kendisini arabanın arkasında, üzerine örtü örterek kaldığı eve getirdiğini öne sürdü.

Cinayetten tam 197 gün sonra teslim olan Cem Garipoğlu’nun, savcılıktaki 10, 3. Sulh Ceza Mahkemesi’ndeki de 3 sayfalık ifadesinden bölümler:

Cinayetin ardından evi temizlemeye çalıştığını anlatan Garipoğlu, bir kafeye giderken arabada babasına cinayeti itiraf ettiğini belirtiyor.

Babasının eve döndüğünü kendisini kurtarmak için çare aradığını ileri süren Cem Garipoğlu, “Bir süre sonra kafeye bir adam geldi. Bana ‘Cem’ diye seslenerek işaret yaptı. Ben de babamın adamlarından biri olduğunu düşenerek yanına gittim.

Bana ‘arabaya atla’ dedi. Bir arabanın arkasına bindim. Üzerime örtecek birşey vererek ‘bunu ört” dedi. Yaklaşık 6-7 saat yol gittik. Ben bu arada kendimde değildim. Yolda birkaç defa örtüyü kaldırmak istediysem de arabayı kullanan kişi bana engel oldu. Yanımda başka kimse yoktu” dedi.

Getirildiği evin bir apartman mı yoksa müstakil bir evmi olduğunu olayın verdiği sıkıntı nedeniyle tam olarak göremediğini öne süren Cem Garipoğlu, 6 ay kadar yanlız yaşadığı eve arada bir yiyecek getirildiğini, evde telefon ve internet bulunmadığını, sadece televizyon izlediğini iddia etti.

Olaydan büyük pişmanlık duyduğunu savunan Garipoğlu, “Keşke o’na değil bu olay bana olsaydı. Keşke o bir çekeceğine ben yüz bin çekseydim” şeklinde konuştu.

1218920cookie-checkCem Garipoğlu: Babam çare aradı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.