Charles ve Camilla muradına erdi

Prens Charles’ın bundan 24 yıl önce Prenses Diana ile hayatını birleştirdiği tören kadar görkemli olmasa da Windsor büyük bir kalabalığı ağırladı.


Evlilik kararını açıkladıkları günden bu yana neredeyse gündemden hiç düşmeyen çift, Londra yakınındaki Windsor kasabasında sadece 28 konuğun hazır bulunduğu resmi törende nikahlarının kıyılmasının ardından kendilerini bekleyen kalabalığın önüne çıktı.


Prens Charles’ın oğlu Prens William ile Camilla Parker Bowles’un oğlunun tanıklık ettiği resmi nikah törenine basın mensupları alınmadı.


Prens Charles ile Camilla Bowles Parker daha sonra dini nikah töreni için Windsor Kalesi’ne geçti.


Windsor nikah töreni sırasında küçük çaplı protesto gösterilerine de sahne oldu. Çıplak bir göstericiyi polis gözaltına alırken, küçük bir grup da pankart açtı.


Windsor kalesinde dini nikah törenini takip eden resepsiyonda davetli 800 kişi arasında Avrupa’daki kraliyet ailelerinin mensuplarının yanı sıra çok sayıda sanatçı da yeraldı.


İngiliz halkı evliliği büyük ölçüde desteklemiş görünse de Prens Charles ile evlenerek Cornwall düşesi ünvanı alan Camilla Parker Bowles’un kraliçe olmasına karşı çıkıyor.
 
 

779830cookie-checkCharles ve Camilla muradına erdi

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.