Cherie Blair’e tokat soruşturması

Geçen cumartesi günü Glasgow’daki bir okulu ziyareti sırasında 17 yaşındaki bir öğrenciyle fotoğraf çektiren Cherie Blair’in, fotoğraf sırasında arkasından tavşan kulağı işareti yapan gence elini kaldırıp onu tokatlamaya kalktığı öne sürülünce, Sratclyde polisi olayın tanıklarının ifadelerine baş vurdu.


Ancak yapılan soruşturmanın sonucunda tanıkların ısrarla “böyle bir olayın yaşanmadığını” söylemeleri üzerine dosyanın kapatıldığı açıklandı. 6 polis tarafından yapılan soruşturmanın kapatılmasının ardından Downing Sokağı’ndaki başbakanlık konutunun sözcüsü de açıklama yaptı ve “Stratclyde polisi tarafından açılan soruşturma olay yerindeki tanıkların ifadeleri sonucu kapatılmıştır” dedi.


Sözcü, ifadesine başvurulanlar arasında söz konusu 17 yaşındaki gencin ve Cherie Blair’in peşinden bir an bile ayrılmayan yakın korumalarının da bulunduğunu belirtirken, “Sanıyoruz olay burada kapandı” diye konuştu.


Cherie Blair’in tokatlamaya kalkıştığı öne sürülen Miles Gandolfi’nin annesi Catherine de yaptığı açıklamada, Cherie ile oğlu arasında geçenlerin tümüyle bir şakalaşmadan ibaret olduğunu belirtirken, “Bunu kim bu kadar büyütüp çocuk koruma polisine şikayet etti ve olayı bu noktaya getirdi bilmiyorum. Olayın büyümesine üzüldüm. Keşke konuya polis hiç karıştırılmamış olsaydı” dedi.


 


 

794410cookie-checkCherie Blair’e tokat soruşturması

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.