CHP İngiltere Birliği’nden çağrı

Akartuna: “Ortak Dilimiz Barış”

Yoğun bir seçim çalışması dönemi yürüttüklerini belirten Suna Akartuna, artık söz sırasının seçmende olduğunu ve seçmenlerin en iyi tercihi yapacaklarına inandığını söyledi. 1 Kasım seçim sonuçlarının yedinde yetmişe, tüm yurttaşlarımızın hayatını etkileyeceğini belirten CHP İngiltere Birliği Başkanı Suna Akartuna şunları kaydetti: “ Hiç şüphesiz gidişattan kaygılıyız. Bu kaygımızın yanında halkımızın ortaya koyduğu ortak iradeden çok umutluyuz. İktidarı kaybetmeme hırsı adına, 7 Haziran`dan bu yana ülkemizin içine girdiği durum içler acısı. Biz ekonomik, sosyal ve kültürel konularda ayakları yere basan, güçlü politikalarla kısa bir sürede Türkiye`yi toplumsal barışın olduğu günlere taşıyacağız. Bunun için daha güçlü desteğine ihtiyacımız var. Bu zulme, bu karanlığa, bu karamsarlığa bir dur diyelim. Ortak dilimiz Barış, ortak hedefimiz Barış. Gelin, Bir Olalım”

Kılıçdaroğlu’ndan mektup

Yurtdışında yaşayan yurttaşlara CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu`ndan özel bir mektup geldiğini belirten Suna Akartuna, oyların CHP`de birleşmesi gerektiğinin artık çok açık bir gercek olduğunu belirtti. Seçim vaatlerinin ekonomi, gençler ve toplumsal barış ağırlıklı olduğunu belirten Akartuna şunları kaydetti “Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu`nun yurttaşlarımıza yolladığı mektupta belirttiği gibi Ülkemizin sorunlarını, tarihi sorumluluklar üstlenmeyi bilen tek parti olan CHP çözecek. Halkımızdan sadece 22-25 Ekim tarihlerine sandıklara gidip oy kullanmalarını istiyoruz. Birbirimizle çatışma lüksümüz yok. Halkımıza onurlu bir yaşam sunmak, ülkeyi bu karanlıktan kurtarmak için hepinzi CHP`ye oy vermeye davet ediyorum. Bir oy çok şeyi değiştirir. Ülkemize barışı, huzuru, sosyal adaleti, emeğe saygıyı ve gerçek demokrasiyi, benim, sizin, bizlerin oyları getirecektir

Yoğun bir propaganda dönemi geçiriyoruz”

26. dönem milletvekili seçimleri çerçevesinde yoğun bir seçim dönemi geçirdiklerini belirten Akartuna, “Halkımızın kaderini belirleyecek seçimlerin son virajına girereken, etkinliklerimizde ve sosyal medyada halkımızla kucaklaşmaya ve CHP politikalarını anlatmaya çabaladık. Ankara`daki katliamda kaybettiğimiz canlarımızı Trafalgar meydanında andık. Son olarak Balıkesir Milletvekilimiz Sayın Mehmet Tüm`u ağırladık. Sayın Tüm`ün programı çerçevesinde radyo, gazete, Bozcader, Kırkısraklılar derneği ve İngiltere Alevi Kültür Merkezi ve Cemevi ziyaretlerinde bulunduk. Halkımızın bize göstermiş olduğu yoğun ilgiden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Şimdi söz sırası olanlar da. Eminiz en doğru tercihi yapacaklardır” dedi.

855450cookie-checkCHP İngiltere Birliği’nden çağrı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.