CTCC’ye ‘Happy Birthday’ balosu

CTCC’nin kuruluş yıldönümü balosuna Türkiye’nin Londra Başkonsolosu Bahadır Kaleli, İşçi Partisi Milletvekili  ve Göçmenlikten Sorumlu Müsteşarı Joan Ryan, Federasyon Başkanı Şener Sağlam ve Konsey Başkanı Akmen Sıtkı ile pek çok işadamının yeraldığı 130’a yakın konuk katıldı.


Toplantıda konuşan Başkonsolos Kaleli, CTCC’nin henüz bir yaşında olmasına karşın güçlü bir lobi oluşturmak için övgüye değer bir çaba gösterdiğini söyledi. Kıbrıslı Türklerin girişimciliğini öven Kaleli, küçük işletmelerin bir dayanışma ile büyümelerini topluma örnek gösterdi.


Ryan da CTCC’nin İngiltere ekonomisine katkıda bulunduğunu belirterek, ticaret odalarının özellikle genç girişimcilere destek olmasının önemli olduğunu söyledi. Ryan, başarılı Kıbrıslı şirketleri örnek göstererek “Bu başarılı şirketler ülkede istihdam yaratarak sosyal yaşam standartının yükseltilmesine de katkıda bulunmuşlardır. Kendilerine teşekkür ederim…” dedi.


Başkan durmuş da CTCC’nin başarısı için güvene ve dayanışmaya gerek olduğunu vurgulayarak, küçük işletmelere vizyon kazandırmak için ellerinden gelen her türlü desteği sunduklarını belirtti.


Gecede 30 bin Sterlin toplandığını belirten Başkan Durmuş İbrahim, CTCC’nin küçük esnafa yönelik bilinçlendirme seminer çalışmalarında kullanılacağını söyledi.


CTCC Başkanı Mustafa Kamil, geçen Kasım’da işlerinin yoğunluğu nedeniyle koltuğunu bir başka başarılı işadamı Durmuş İbrahim’e bırakmıştı…


FOTOĞRAF: Başkan Durmuş İbrahim


 

802210cookie-checkCTCC’ye ‘Happy Birthday’ balosu

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.