DEM TV’ye gala gibi açılış

Yeni stüdyoya kırmızı halı ile giriş yapan misafirler, film yıldızları gibi karşılanandılar. DEM yöneticilerinin,  TV, internet ve radyo hizmetlerinide  içinde barındıran, Avrupa’dan Orta Doğu’dan ve Asya’dan toplam 33 ülkeye yayın yapan ve hızla büyüyen medya grubu hakkında yaptıkları konuşmaların, stüdyo turunun ve canlı müziğinde yer aldığı kokteyle belediye başkanı Alan Dobbie, Türkiye Büyükelçiliğinden Basın Müsteşarı Orhan Tung, Kuzey Enfield parlamento üyesi Joan Ryan, belediye üyesi Fiyaz Mughal katıldı.


Zengin bir programa sahip olan kokteyl, DEM Grubun yeni TV ve radyo stüdyolarında gerçekleştirildi. Misafirlerin kırmızı halı ile karşılanıp, DEM ekibi tarafından stüdyoya girişlerinin yayına alınması ve bu görüntülerin göz alıcı bir şekilde hazırlanmış olan stüdyoya canlı olarak verilmesi, galaları aratmayan bir gece yarattı.


DEM grubu yöneticileri İpek Özerim’in (Genel Müdür), Evren Çolak’ın(DEM TV UK sorumlusu), Bülent Alver’in (DEM Radyo Genel Müdürü) ve Melissa Douglas’ın(DEM Gurup Pazarlama Müdürü) kısa konuşmaları ile başlayan gecenin  misafir konuşmacıları ise Belediye üyesi Sayın Mughal, Türkiye Büyükelçiliğini temsilen Sayın Tung ve resmi açılışı kadeh kaldırarak yapan belediye başkanı Alan Dobbie oldu. Konuşmalardan sonra, misafirlere solo saksofon caz performansı sergileyen eski belediye başkanı Sheik ‘Crystaltones’ Thompson daha sonra sahneyi Türk müzik gurubu Akademi’ye bıraktı.


DEM Grubu Genel Müdürü İpek Özerim şunları söyledi:


 “DEM ailesi için çok özel bir gece ve birçok insanın ilgi gösterip davetimize katılmasından dolayı çok mutluyuz. Stüdyomuz göz alıcı görünüyordu, misafirlerimize Londra’da ki yeni stüdyomuzun tüm olanaklarından yararlanarak hazırlayabildiğimiz  yaratıcı hizmetlerimizden örnekler sunduk. Gelecek için umutluyuz – bu bizim için sadece bir başlanğıç!”.


İstanbul’da faaliyet gösteren DEM TV, 2007 yılının Ağustos ayında  İngiltere’de yaşayan işadamları tarafından satın alındı. Bu yıl içerisinde radyo ve online hizmetleride bünyesine ekleyen medya gurubu, yeniden yapılandırıldı ve Dynamic Entertainment Media olarak yenilendi. DEM’in Londra’da ki yeni stüdyoları UK de yaşayan ve Türkçe konuşan toplum için programlar hazırlamakla birlikte, prodüksiyon servisleri ile reklam, TV ve film prodüksiyon hizmetleri de sunmaktadır.  DEM TV ve DEM Radyo’ya D-smart ve Türksat uydu kanalı 11996 V 26000’dan ve online olarak www.dem-tv.com ve www.demradyo.com’dan erişilebiliyor.


FOTOĞRAF: DEM Grup Genel Müdürü İpek Özerim, DEM TV UK sorumlusu Evren Çolak, DEM Radyo Genel Müdürü Bülent Alver, DEM Grup Pazarlama Müdürü Melissa Douglas.

816330cookie-checkDEM TV’ye gala gibi açılış

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.