Diana’nın, Kennedy Jr.’la ilişkisi varmış

Sun gazetesinin haberine göre, yeni kitabında Simone Simmons adlı  yazar, Diana ile Kennedy Jr’ın 1995 yılında birlikte olduklarını öne sürdü. Kennedy Jr’ın bir dergiye röportaj için Diana’dan görüşme talep ettiği, çiftin New York’taki bir otelde buluştuğu belirtildi.


Simmons, “Diana’nın kendisine, Kennedy Jr. ile önce konuşmaya başladıklarını, daha sonra yattıklarını söylediğini ve bu durumu tamamen kimyasal olarak tanımladığını” öne sürdü.


“Diana’nın Londra’ya dönüşünde Kennedy’nin yıldız haritasını çıkarttığı, bir arada olmaları için birkaç yol göründüğü, ancak bir ilişkinin sürmesi için bunun yeterli olmadığı” ifadelerinin yer aldığı kitapta, “çiftin bağlantılarını kısa bir süre sürdürdüğü” belirtildi. 


Sun’a açıklama yapan Diana’nın eski uşağı Paul Burrell ise, bu hikayeyi yalanladı. Burrell, Simmons’ın iddialarını “saçma, fantastik bir hikaye” olarak yorumladı. 


Diana, 1997 yılında Dodi El Fayed ile birlikte Paris’te bir trafik kazasında ölmüştü. ABD’nin eski başkanlarından John Fitzgerald Kennedy’nin aynı adı taşıyan tek oğlu John Kennedy Jr. ise bu kazadan 2 yıl sonra karısı ve baldızıyla birlikte kendi kullandığı tek motorlu uçağın Atlantik’e düşmesi sonucu hayatını kaybetmişti. (aa) 

781820cookie-checkDiana’nın, Kennedy Jr.’la ilişkisi varmış

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.