Dikkat, mutfakta goril var!

Sekiz gorilin mutfağa girer girmez Coca Cola başta olmak üzere bütün gazozlara saldırıp bunun yanı sıra çikolata, şekerlemeler, patates kızartmaları, sosis ve hamburger, hatta gofret türü ne varsa hepsini mideye indirdiği anlaşıldı. Bu arada gorilleri mutfaktan çıkartmak isteyen görevliler hafif biçimde yaralandı ve hastanelik oldu. Mutfağı silip süpüren goriller mide fesadı geçirecek duruma gelince ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Calgary Hastanelerinde, buzlu yolda düşüp kolunu bacağını kıran Kanadalılarla beraber yanyana yatan goriller iyileştikten sonra tekrar eski yerlerine döndü.

Kanada’nın Calgary kentindeki hayvanat bahçesinin gorilleri isyan ederek firara kalkışınca gidecekleri en yakın yer orada çalışan personele ayrılmış mutfak oldu. Merkezî Afrika Cumhuriyeti’nden getirtilmiş, herbiri 300 kilo çeken gorilleri mutfaktan çıkartması epeyi güçlük yarattı. Shana adı verilmiş dişi gorilin başını çektiği bu isyan hareketi üzerine hayvanat bahçesinin yöneticileri, ¨Biz onları yeteri kadar doyuruyorduk, neden mutfağı istila edip altını üstüne getirdiler, anlaması mümkün değil¨ dedi.

Öte yandan goril çetesinin başı olan Shana adlı dişi goril, olaydan sonra süklüm püklüm kalıp af dilenmeye çalıştı. Bu haliyle, suç işlemiş ama kabullenmeye razı olmayan insan abilerine yakın bir hal ve tavır sergiledi. Kanada basını Shana’nın boynu bükük ve mahzun hâline dair fotoğrafı kullanmaya devam etti.

1548100cookie-checkDikkat, mutfakta goril var!

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.