Dini bütün milletvekilinin seks skandalı

Sunday Times, İnşaat şirketi sahibi 50 yaşındaki Mele’nin skandalın patlak vermesi ardından partisinden istifa etmek zorunda kaldığını belirterek, 29 yaşındaki Francesca Zenobi adındaki kadınla yaşadıklarına ilişkin iddialara yer verdi.

Gazetedeki haber şöyle:

“Zenobi’nin fahişe olduğu iddia ediliyor ancak Mele şu anki kurdan 1000 dolar civarında ‘hediye’ verdiğini söylediği Zenobi’nin fahişe olduğunu bilmediğini söylüyor. Zenobi de, fahişe olmadığını, sadece ‘zorluklar içinde yaşamaya çalışan bir genç kadın’ olduğunu öne sürüyor… Varlıklı ve önemli kişilerle para karşılığı seks yapıp yapmadığı sorusuna Zenobi’nin yanıtı ise ‘zaman zaman bana hediye verirlerdi diyeyim’ şeklinde.

Zenobi, gittikleri lüks otelde Mele ile içki ve kokain kullandıktan sonra porno seyredip, seks yaptıklarını, gecenin ilerleyen saatlerinde Mele’nin isteği üzerine bir kadının daha kendilerine katıldığını ve Mele’nin saatler boyunca dinmez bir seks arzusuyla kendisinden taleplerde bulunduğunu ileri sürüyor.

Şu anda hamile olan karısı ve diğer çocuklarıyla çıktığı tatil beldesinde, bu iddiaları reddeden Mele ise ‘tabi ki Hristiyan değerleri benimsiyor, bunlara sahip çıkıyorum ama bunların bir fahişeyle birlikte olmakla ne alakası var; bu özel bir mesele’ diyor…”

1155790cookie-checkDini bütün milletvekilinin seks skandalı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.