Dünyayı yöneten çeteler

Geçenlerde yazmış olduğum Dünyayı Kimler Yönetiyor makalesi nedeniyle çok sayıda kutlama mesajı aldım. Mesajların çok büyük ksımında konuyu biraz daha anlaşılır açıklamamı rica eden okurlarımıza teşekkür ediyorum. Konuyu biraz daha anlaşılır kılmaya çalışacağım.

Dünyayı yöneten çeteler konusunda bir avuç insan cesaret örneği gösterip birşeyler yazıyor. Liboş takımı ise vatanı satıp yeşil dolar ve envai çeşit renkte euro almakla meşgul oldukları için dünyayı kimin yönettiği ile ilgilenmiyorlar. Bu sahtekar dönekler, kurumu değil durumu idare ettikleri için onlar için bu kadar bile yer ayırmamız kendilerine yapılmış bir iltifattır. Yüzlerine tükürsek yağmur yağdı diye teşekkür ediyorlar.

Dünyayı yöneten çeteler konusunda bir çok kitap yazılmış. Bu kitapları yazan ve bu konuları araştıran çok sayıda cesur insanın başına olmadık şeyler gelmiş. Ancak, şükür ki, dünyada cesur insan sayısı o kadar da az değil.

Dünyayı yöneten en önemli gizli kuruluşlardan birisi olarak bilinen İlluminati, 10 üyesiyle trilyonlarca dolarlık bir serveti denetliyor. Çok büyük bankalar ve petrol şirketleri ile medya kuruluşlarına hakimler. Dünya ekonomisini istedikleri gibi yönlendiriyor, borsalara yön veriyor, krizler çıkarıyor ve AB gibi entegrasyon süreçlerini denetliyorlar. CFR (Council of Foreign Affairs) , Bilderberg ve Trilateral Komisyon gibi uzantılı örgütleri ile dünyanın hemen her yerinde çok güçlü bir gizli/açık örgütlenmeye sahipler. Onların karşısında duranlar, sonlarını hazırlamış oluyorlar.

Sözünü ettiğimiz küresel gizli kuruluşların ardında çok büyük sermaye grupları bulunuyor. Bu küresel güçler, CIA ve MI5/MI6 başta olmak üzere önemli ülkelerin istihbarat örgütlerini kontrol ediyor. ABD’de Başkan ve Başkan Yardımcıları, bu küresel elitlerce belirleniyor. Demokrat Parti ya da Cumhuriyetçi Parti fark etmiyor, hepsi bu küresel elitlere çalışıyor.

Amerikalı dilbilimci, düşünür ve muhalif yazar Noam Chomsky, Amerikan siyasal parti sistemini TEK PARTİLİ SİSTEM olarak nitelendiriyor. Chomsky’ye göre, ABD’de birisi işadamlarının sol kanadını oluşturan Demokratlar ve diğeri de sağ kanadını oluşturan Cumhuriyetçiler olmak üzere TEK bir parti var: Business Party. İşdünyasının partisi olarak dilimize çevirebileceğimiz bu partinin adayları, eski CIA Başkanları, Bilderberg üyeleri, CFR ile ilişkili kişiler ya da Illuminati’nin görevlendirdiği kişiler oluyor.

Dünyanın her neresinde bir savaş, istikrarsızlık, darbe ya da katliam varsa, bu güçlerin işin içinde olduğunu biliniz. Biraz daha açık yazmamı ister misiniz? ….

670550cookie-checkDünyayı yöneten çeteler

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.