Dr. Fahrioğlu Çare Merkezi’ne katıldı

Dr. Umut Fahrioğlu  PCRF Care Centre / Çare Merkezi’nde bir ay önce Operasyon Başkanı “Director of Operations” olarak göreve başladı. Merkez’den yapılan açıklamada Fahrioğlu’nun katılımıyla araştırmaların ivme kazanacağı belirtildi.


Dr. Fahrioğlu, yeni görevine başlaması nedeniyle “Umudumuz merkezimizde servislerimizi en iyi seviyeye getirmek ve ileride merkezimize Genetik Danışmanlıkda dahil olmak üzere birçok yeni servis kazandırmak” açıklamasını yaptı .


 PCRF Care Centre / Çare Merkezi, ana dili Türkçe olan kanser hastalarına ve ailelerine tedavileri ve rahatsızlıkları ile ilgili yardım, bilgi ve psikolojik destek vermekle beraber yoga, sanat tedavisi, kanser destek grupları, tercüme yardımı ve aydınlatma seminerleri gibi aktiviteler organize ediyor.


“GÖNÜLLÜ KURULUŞ”


Destek verilen hasta sayısı her geçen gün daha da artan Merkez, hergün 9.30-16.00 pm arası herkesin ziyaretine açık. Yardım severlerin desteği ile çalışmalarını sürdüren Merkez açısından, gönüllü olarak çalışmak ya da para yardımında bulunmak isteyenler büyük bir önem taşıyor. Merkez’den yapılan açıklamada gelir sağlayıcı düşüncesi olanların önerilerine de açık olunduğu belirtildi.


Dr. UMUT FAHRİOĞLU?


Wisconsin Üniversitesinde Genetik eğitimimi tamamladıktan sonra Genetik ve Gelişim Biolojisi dalında Minnesota Üniversitesinde doktorasını tamamladı.


Doktoradan sonra Manchester Üniversitesinde Genetik Danışmanlık eğitimi aldı.


2006 Ağustos ayında da PCRF Care Centre/Çare Merkezi’nde  Director of Operations olarak göreve başladı.

794750cookie-checkDr. Fahrioğlu Çare Merkezi’ne katıldı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.