Drakula Beyaz Saray’a girmek istiyor

İlk kez ABD tarihinde bir vampirin başkanlığa aday olması önümüzdeki seçimleri renklendirecek görünüyor.

Eski bir güreşçi olan Amerikan vampiri Floridalı Jonathan Sharkey’in şu anda bekâr bulunması seçilmesine kamuoyu açısından bir engel oluşturacağını düşünüldüğünden, 19 yaşındaki nişanlısı ile yakında evleneceği de duyuruldu.
Böylece gelecekteki vampir başkanın “First Lady”si de şimdiden belli oldu.

45 yaşındaki başkan adayı vampirin, genç ve güzel nişanlısı ile öpüşürken çekilmiş ve basına dağıtılmış fotoğraflarında ise genç kızın boynunda beliren ısırıklar, kızarıklıklar, morluklar seçmeni şimdiden derin derin düşündürmeye başladı.
Jonathan Sharkey, eğer 2012 seçimlerinde Amerikalıların oylarını toplarsa, Washington’daki Beyaz Saray’ın ilk vampir başkanı olacak. Nişanlısı Audrianna Foster’ın da bir vampirella olduğuna inanan Sharkey, karı koca olarak, Beyaz Saray’ı vampirlere açmaya söz verdi. Beyaz Saray’da vereceği ilk davet ve partiye vampir kıyafeti giymeyenlerin katılamayacağı sanılıyor.

Bundan evvelki iki seçimde de adaylığını koyan, ancak ilk turlarda elenen vampir Sharkey, ceddinin Romanyalı Drakula soyundan geldiğine ilişkin kanıtlar ileri sürüyor. Sharkey’in Minnessota Eyaleti’nde boşalan Vali makamı için 2006 yılında seçimlere katılması da sonuçsuz kalmıştı. Başkan adayı olduğunu resmen ilan eden vampir Sharkey, seçilmesi durumunda şeytanın ABD’nin başına geçeceğine ve dünyaya egemen olacağına inanıyor, bunu da seçim malzemesi olarak kullanıyor.
Öte yandan başkanlık seçimlerine, eski Başkan Bush’un partisi Cumhuriyetçi Parti listesinden katılan Sharkey’e Obama’nın Demokrat Partisi kapılarını sıkı sıkı kapalı tutuyor.

Siyasi hiciv ve mizah yapanlara bakılırsa, Amerikan vampirinin seçimleri kazanması durumunda Hıristiyan Haçına ve ucu sivri kazıklara, hatta sarımsağa Washington siyasetinde bundan böyle gerek duyulacak.

1501870cookie-checkDrakula Beyaz Saray’a girmek istiyor

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.