Drama Projesi yeniliklerle başlıyor

Londra’da yaşayan Türkçe konuşan toplumlara otuz yılı aşkın bir süredir bir çok alanda hizmet veren Kıbrıs Türk Toplum Merkezi’nin (KTTM) adı altında Drama Projesi’ni yaklaşık bir yıldır başarıyla yürüten İlke Susuzlu, önümüzdeki dönem içinde projeyle ilgili yapmayı düşündüğü yenilikleri açıkladı.


Yaklaşık bir yıldır teorik ve pratik olarak ders veren Susuzlu, kursların her Perşembe akşamı 18-21 saatleri arasında devam ettiğini ve Ekim ayından itibaren derslerin haftanın iki günü olacağını açıkladı.


Tiyatroya ilgi duyan yetenekli kişileri sahnelere kazandırmayı amaçlayan Susuzlu, oyunculuk, sahne bilgisi ve teknik konularda eğitim almak isteyenlerin derslere katılabileceklerini belirtti.


Bunun yanında projeyle ilgili bazı yenilikler yaptığını dile getiren İlke Susuzlu şöyle konuştu:


“Drama Projesine geçtiğimiz eylül ayında başladık ve yaklaşık bir yıl gibi bir süreyi başarıyla geride bıraktık. Projenin başarısı beraberinde güzel yenilikleri getirdi. Bir yıl daha aynı proje altında ders vereceğim. Önümüzdeki aydan itibaren kısa skeçlerden oluşan bir tiyatroyu ve kısa metrajlı bir filmi beyaz perdeye taşımak için kolları sıvayacağım. Tasarladığım proje farklı sanat alanlarının birleşiminden meydana gelecek. Kursa katılan öğrencilerin yetenekleri ölçüsünde rol alacakları bu çalışma altı aylık bir sürede tamamlanacak ve Londra’daki izleyiciyle sinema salonunda buluşacak.”


İlgilenenlerin ve drama kursuna başvurmak isteyenler 0208 829 0993 ve 0208 826 1080 numaralı telefonları arayabilecekler. 


Haber ve Fotoğraflar: Tülin Susuzlu

783270cookie-checkDrama Projesi yeniliklerle başlıyor

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.