Düzinesiyle Amerikalı ölüm listesinde…

Milli İstihbarat Daire Başkanı Dennis Blair sadece 3 Amerikalı’nın görüldüğü yerde vurulması emri olduğunu ileri sürerken, resmi kaynaklar düzinelerce Amerikalı’nın terörist oldukları için “Ölü ya da Diri” bir şekilde ele geçmesi gerektiğini gösteriyor.

Uluslararası terörist gruplarla, bu arada Al Kaida ve Taliban gibi İslamcı örgütlerle bağıntısı olan Amerikan vatandaşları için Obama yönetiminin kesin kes “vur emri” çıkarttığı ileri sürüldü. İstihbarat Daire Başkanı Blair, bu kararın Başkan tarafından onandığını açıkladı. Özellikle Somali, Yemen ve Pakistan’da bulundukları, burada ABD aleyhine çalıştıkları saptanan “vatan hainlerinin” kesinlikle bertarafı için alınan bu karar, uluslararası görev yapan CIA ve öteki birimlere acil koduyla duyuruldu. Öncelikle 3 kişinin adı verilirken, suikast dahil her türden saldırıya hedef alınan Amerikan vatandaşlarının sayısı üzerinde çelişkili bilgiler ileri sürüldü.

Amerikan vatandaşı olan teröristlere karşı askerî imha planları üzerinde durulurken, aynı zamanda 007 James Bond tarzı tek kişilik özel imha birimlerinin hedefe gönderileceği de söz konusu ediliyor.

1249960cookie-checkDüzinesiyle Amerikalı ölüm listesinde…

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.