Eastenders yıldızı Gladesmore’daydı

Gladesmore Community School, hükümetin gençlere yönelik olarak başlattığı bıçak karşıtı kampanyanın odak noktası oldu. Okulda geçen hafta yapılan toplantıya Eastenders’in eski oyuncusu Broke Kinsalla ve sokak olaylarında yakınlarını yitiren aileler katıldı. Kinsalla da 16 yaşındaki erkek kardeşini sokak olaylarında yitirmişti.

Toplantıda yapılan konuşmalarda Başbakan Gordon Brown’un da desteklediği Facebook’taki “Count Me In” kampanyasının toplumca desteklenilmesi gerektiği savunuldu.

Kinsalla da yaptığı konuşmada şiddete karışmayan gençlerin de diğer gençleri ikna etmek için çaba göstermelerini ve daha fazla genç yaşam yitirilmesinin önlenilmesini istedi.

Okul Müdürü Tony Hartney de grup kavgalarında gençlerin farklı bir psikolojiyle davrandığını belirterek, “En iyi yöntem kavgadan kaçınmak, olaylı mekan ve kişilerden uzak durmak” dedi.

Okullardan Sorumlu Bakan Vernon Coaker da son yıllarda bıçaklı ölüm olaylarında düşüş olmasına karşın hükümetin hedefinin sıfıra indirmek olduğunu söyledi. Coaker, hükümetin bu önemli gençlik sorununu çözmek için halkın da desteğine ihtiyacı oludğunu belirterek, “Bu nedenle gençlerin bu anlamlı kampanyya katılmalarını istiyoruz” diye konuştu.

AYRINTILI BİLGİ:
http://www.facebook.com/countmein.
http://www.familiesutd.com/countmein/

830780cookie-checkEastenders yıldızı Gladesmore’daydı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.