Ekonomi Dergisi yayında

İş dünyasının yanısıra girişimciler ile finans ve bankacılık çevrelerinden haber ve yorumlara da yer verecek olan dergi, Türk iş dünyası ile İngiliz pazarı arasında köprü kurmayı da amaçlıyor.  


Ekonomi Dergisi’nden yapılan açıklama şöyle:


“Posta yoluyla dağıtılan ve tamamı renkli olarak yayınlanan 48 sayfalık derginin ilk sayısında ki kapak konusu ‘Rakamlarla Britanya’da Türk Pazarı’ başlıklı bir araştırma. Pazarda etkin olan işyerlerinin yanısıra London Develop Agency ve Türkiye Araştırmalar Merkezi gibi kurumların verilerinden yola çıkılarak hazırlanan haberde, Türk pazarının cirosuna ilişkin tahminler aktarılıyor.


Kapak fotoğrafı profosyenel fotoğraf sanatçısı Kadir Aktay’ın imzasını taşıyan Ekonomi Dergisi’nin Mayıs sayısında yer alan diğer konular arasında Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Oğuz Satıcı ile yapılmış bir söyleşi de bulunuyor. Türkiye’den İngiltere’ye 2005 yılı içerisinde 3000 dolayında firmanın ihracat yaptığı bilgisini aktaran Oğuz Satıcı Türkiye’nin artan ihracat rakamlarına ilişkin değerlendirmeler de bulunuyor.


Britanya’da suç olgusunun yarattığı ekonomik potansiyeli konu alan ‘kriminal ekonomi’, Google, Amazon gibi web sitelerinin milyarlarca dolarlık bir pazar yarattığı internet üzerinden ticareti konu alan ‘E-Ticaret’ ve  yabancıların Türkiye’de mülk almasını kolaylaştıran yasanın Anayasa Mahkemesi’nden dönmesinin yankılarını mercek altına alan ‘Sultanlar gelip otursunlar’ başlıklı haberlerin yer aldığı Ekonomi Dergisi’nin ilk sayısını edinmek için e-mail göndermeniz ya da telefon etmeniz yeterli.


Posta yoluyla ücretsiz olarak dağıtılan ‘Ekonomi Dergisi’ için işyeri sahipleri ve ilgililerin ‘ [email protected] adresine, adres ve telefonlarını bildiren bir mail atmaları veya 07901778809-07835662779-07984349402 numaralı telefonları aramaları yeterli olacak.” 

780410cookie-checkEkonomi Dergisi yayında

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.