“En yakın striptiz kulübü 1 milde”

2011 yapımı Amerikan otomobillerinden bazı modellere elektronik algılama sistemi konularak, sürücülere yaklaştıkları striptiz kulüpleri, genelevler, kumarhane ve öteki “muzır” yerler önceden haber verilecek.

Bu akıllı araçlar arasında Nissan, Toyota, Honda ve Chrysler’in üst ve lüks modelleri bulunduğu açıklandı. Buna göre, sürücü eğer genelev bölgesine yaklaşıyorsa, araç içinde bir uyarı sesi gelecek ve örneğin, “Randevü evi ve striptiz kulüpleri sokağına geldiniz, solda Maria’nın evi var, sağa dönerseniz Kristin’in striptiz evine gidersiniz, aman ha dikkat” gibi uyarılar seslendirilecek. Ayrıca, kaç mil veya kilometre uzaklıkta bu türden ahlaka aykırı yerler olduğu da sürücüye önceden bildirilecek.

Bu sistemin sadece fahişeler ve striptiz sanatçıları için ayarlanmadığını söyleyen otomotiv sanayinin mucitleri, “Eğlence merkezleri, bar ve lokantalar, gazinolar, bowling alanları, sinema ve tiyatro gibi yerleri de kapsayan bir düzenleme yapıldı, kaçınılmaz olarak striptizciler de bu listeye dahil edildi” diye açıklama yaptı.

1516540cookie-check“En yakın striptiz kulübü 1 milde”

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.