Esin Cash and Carry açıldı

Esin Cash and Carry’nin açılış kurdelesini Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Uçar, Türkiye’den açılışa katılan işadamı Ömer Köpürlü, Başkonsolos Emirhan Yorulmazlar, TFC YÖnetim Kurulu üyeleri Can Uçar ve Deniz Suyur kesti. Hüseyin Uçar’ın torunu Esin’in adını taşıyan dev tesis bir ay öncesi faaliyete geçmesine karşın, açılış töreni sonrasında ‘mega’ indirime başladı…

Holding yönetici ve çalışanlarının ev sahipliği yaptığı açılışta Türkiye’nin Londra Başkansolosu Emirhan Yorulmazlar, Türkiye, Avrupa ve Londra’daki marka temsilcileri, tedarikçiler, iş ortakları, iş dünyası, finans temsilcileri, STK temsilcileri ile toplum üyelerinden oluşan kalabalık bir davetli grubu açılışa katıldı.
TFC Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin uçar, Esin Cash and Carry’nin açılış konuşmasına katılımcılara TFC Holding yöneticileri ve çalışanları adına teşekkür ederek başladı. Uçar şunları söyledi:

“1980’den bu yana TFC toplumuza verdiği kaliteli hizmet anlayışından dolayı aldığı destekle bugün bu noktalara kadar geldi. TFC Grubu’muz bugün bu destek ve güvene layık olabilmek için her gün daha fazla çalışmaya devam etmektedir. Bu vesileyle burada katkısı bulunan TFC Grup çalışanları ve TFC ile iş yapan tüm ticari parnerlerimize burada huzurlarınızda teşekkür ediyor ve saygılarımı sunuyorum.”

Uçar, Esin Cash and Carry’nin hizmet anlayışı ve ürün çeşitlemesiyle sektöre canlılık katarak şekillendireceğini de sözlerine ekledi.

ÜÇÜNCÜ KUŞAKTAN ESİN’İN ADI

TFC Yönetim Kurulu Üyesi ve ikinci kuşak yönetici Can Uçar da Esin Cash and Carry’nin 14 milyon sterlin ile TFC’nin en büyük yatırımı olduğunu belirterek 100’den fazla işçiye istihdam yaratacağını söyledi. Can Uçar, holding yöneticilerinden holdingleşme ve kurumsallaşmaya katkısından dolayı Altan Bey ve mekanın satın alınmasındaki ‘mortgage”in kısa sürede çıkarılmasını sağlayan Türkiye İş Bankası Londra Müdürü Hasan Bey ile ‘yakışıklı’ diye tanımladığı holding ortağı Deniz Suyur’a teşekkür etti.

Esin Cash and Carry’nin TFC’nin 20 senedir hayallerini süsleyen bir proje olarak niteleyen Can Uçar, TFC ve Londra’daki toplum için yatırımları teşvik edeceği ve toplumun imajına katkı sağlayacağını vurgulayarak, açılışı yapılan binanın şirketler topluluğunun ilk defa bir çatı altında toplanak sinerji yaratılmasından, dünya markalarıyla işbirliğine kadar kapı araladığını anlattı. Türkiye’den en fazla gıda ithalatı yapan TFC’nin Esin Cash and Carry ile dünyanın pek çok ülkesine ihracatı da hedeflediklerini belirten Can Uçar, projenin bir diğer anlamının da kızının adının verilmesi olduğunu söyledi.

Can Uçar; Esin Cash and Carry’nin sebze meyve, et, catering, akdeniz mutfağı ve uluslararası markaları birarada pazarlayan ilk büyük tesis olduğunu belirterek bütün müşterilere büyük kolaylık sağlayacağını sözlerine ekledi.

BAŞKONSOLOS’DAN KUTLAMA KONUŞMASI

Başkonsolos Yorulmazlar da Hüseyin Uçar’ın şahsında TFC ailesini açılıştan dolayı kutlayarak şunları söyledi:

“İngiltere’de her anlamda gelişen ticaretten sanata, akademiden kültüre kadar farklı alanlarda toplum olarak bir yere sahibiz. Ümit ediyorum ki önümüzdeki dönemde İngiltere’de yaşayan Türk vatandaşları hem bu ülkenin parçası hem de Türkiye ile bağlarının kuvvetlenmesi anlamında bizim de desteğimizle önemli adımlar atacaktır. Türkiye’ye destek olan herkesi bir arada olmaya davet ediyoruz.”

ESİN CASH AND CARRY’NİN ÖZELLİKLERİ

– 20 bin metrekarelik satış alanı 20 top sahası büyüklüğünde.
– Çoğu toplum üyesi 120 çalışana istihdam yaratacak.
– En büyük ithalatı Türkiye’den, pek çok ülkeye de ihracat yapacak.
– Sebze meyve, et tavuk ürünleri, catering ve alkol reyonu ilk kez bir çatıda.
– 6 ödeme kasası, ücretsiz 100 araçlı oto parkı ve restoranı ile hizmette olacak.
– Cumartesi 18’den Pazar sabahı 8’e kadar kapalı olma dışında, 24 saat hizmet verecek.
– Büyük promosyon ve indirimlerle müşterilerine katkıyı da hedefleyecek.
– Sevkiyatta siparişler tam istenilen gün ve saatte müşteriye teslim edilecek.

FOTOĞRAF: Esin Cash and Carry’nin açılış kurdelesini Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Uçar, Türkiye’den açılışa katılan işadamı Ömer Köpürlü, Başkonsolos Emirhan Yorulmazlar, TFC Yönetim Kurulu üyeleri Can Uçar ve Deniz Suyur kesti.

855960cookie-checkEsin Cash and Carry açıldı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.