Fizik, bilim, kâinat bir yana striptiz bir yana…

Gazeteciler ve paparazziler tarafından kulüp kapısında yakalanan tekerlekli sandalye mahkûmu olmuş Stephan Hawking’in özel şampanya odasına kapandığı, orada şampanya patlatıp eğlendiği ve dansöz kızlarla başbaşa kaldığı öğrenildi.

70 yaşındaki Stephan Hawking’in, Kaliforniya’nın Devore kentindeki Serbest Arazi adlı striptiz kulübüne gidişi olay oldu. Arkasından gazeteci ordusunun kapıya yığıldığı gece kulübünde korumalar yetmeyince duruma polis müdahale etti. İçeride Stephan’ın özel dansöz ve striptizci odasına girdiği, cüzdanına el atıp cömert davrandığı dışarıda konuşuldu. Yanında özel hemşiresi ve koruması olan yardımcısıyla şoförü bulunan Stephan, kurtlarını döktükten sonra, sakin bir şekilde kaldığı otele gidip ertesi gün vereceği konferansa hazırlandı.

Ünlü evren teorisi sahibi Hawking’in yaşamakta olduğu Londra’da benzer şekilde bütün striptiz salonlarını dolaştığı öteden beri biliniyordu. Sıklıkla gittiği bir pavyonun sahibi Mr.Peter Stringfellow, ¨Profesörü ne zamandır tanırım, iyi müşterimdir, ona kâinat mı kızlar mı diye sorsanız, hiç tereddüt etmeden kadınlar, diye cevap verir¨ dedi.

1536440cookie-checkFizik, bilim, kâinat bir yana striptiz bir yana…

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.