Gandi’den Gül’e tepki

Genel Merkezde basına kapalı yapılan toplantıda, yarın gerçekleştirilecek 15. Olağanüstü Kurultaya ilişkin değerlendirmede bulunulacak.

İl Başkanlarının, Divan Başkanlığı için İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun önerilmesi yönünde imza topladıkları öğrenildi.

İl Başkanları toplantısı nedeniyle genel merkez de yoğunluk yaşanıyor. CHP’nin eski milletvekillerinden Sabri Ergül kendisi için hazırlattığı ve önünde konuşma yapılabilmesine olanak tanıyan platform ile üzerinde dev ekran olan aracı Genel Merkez önüne getirdi. Araçtaki ekrandan, Ergül’ün siyasi faaliyetlerinden hazırlanan görüntüler yansıtılıyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, il başkanları toplantısına gelmek üzere evinden çıkarken gazetecilerin soruları üzerine, 15. Olağanüstü Kurultay’ın düğün havasında geçeceğini söyledi.

Bir soru üzerine Kayseri’deki yolsuzluk iddialarına ilişkin olarak Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün yaptığı açıklamayı da değerlendiren Kılıçdaroğlu, ”Cumhurbaşkanlığı kefalet makamı değildir” dedi.

1271290cookie-checkGandi’den Gül’e tepki

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.