Genç yetenekler Christmas Konseri’ndeydi

Christmas Konseri’nde sahneye çıkan 6 yaşından 16 yaşına kadar gitar ve davul öğrencileri kendi seçtikleri parçaları Sedat Sarıcı eşliğinde çaldılar.

Sarıcı’nın öğrencilerden oluşturduğu karma orkestraları da sahne deneyimi kazandılar.

Christmas Konseri’ni izleyen çoğu öğrenci yakını aileler ise tablet ve fotoğraf makineleriyle heyecanlı dakikalar yaşadılar…

Sedat Sarıcı konser ile ilgili şunları söyledi:

“Orkestral Reform, henuz 3 aylık bir okul olmasına karşın öğrencilerimizin heyecan verici performansları, biz hocalarını bile şaşırtacak düzeydeydi. . Biz müziğin bilimsel yanı ile ne kadar meşgul isek bir o kadar da, müziğin yaratılış ve varoluş amacı olan paylaşım, iletişim ve duygu alış verişi, coşku ve eğlence aracı olması gerektiğini de unutmamaya, unutturmamaya çalışıyoruz. Bu doğrultuda düzenlediğimiz ve düzenleyeceğimiz konser ve festivallerle gençlerimize toplumla buluşma, çalışmalarını, bestelerini sergileme platformu sunmaya çalışıyoruz. Son konserimizde de gençlerimizi hem coşkulu , hem de kendi besteleriyle sahnede görmek bizi bir yandan kıvançlandırırken, diğer yandan gerekli olanaklar temin edildiğinde onların nasıl da imrenilecek başarılara imza atabileceklerini görmek içimizi ferahlattı.”

Christmas Konseri’nde sahneye çıkan çoğu toplum üyesi genç yetenekler şöyle:

“Deniz Yılmaz, Nehir Ağca, Adar Alpdoğan, Hüseyin Ülgüdür, İbrahim Radoncic, Cem Hurman, Azel Denli, Su Bektaş, Onur Başaranlar, Yunus Mert Aydın, Yusuf Murat Aydın, Yusuf Murat Aydın, Emre Küçük, Tan Doğuç, Su ve Defne Eskioğlu, Eylül Hurman, Selina Yılmaz, Berkan Ülgüdür, Deniz Ağca, Deniz Güler, Jarvia Reddy, Deniz Allen, İlayda Su Allen, Yordanka Damyanova, Ayşen İpek, Metin Balcı, İbrahim Sertkaya, Alper Karaağaç, Natalia Skowron, Bahar Küçük, Ecem Su Hurman, Ayhan Ekerer, Hasan Çoştu, Leyla Özdemir, Pınar Akış, Timur Wilson, Deniz Karakuş, Gökçe Akış, Hasancan Çiftçi ve Zeynep Cavcav…”

Orchestral Reform’un öğrencileri arasındaki anne Lisa Spring’in de sahneye çıktığı gece, gitarda Suzan ve Sedat Sarıcı ile davulda Hakan Doğuç’un dinletisiyle son buldu.

849990cookie-checkGenç yetenekler Christmas Konseri’ndeydi

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.