Gençler Rock’n Coke’a Pegasus ile uçuyor

Pegasus, Rock’n Coke 2011’e katılıp müzik ve eğlence dolu bir haftasonu geçirmek isteyen İstanbul dışından gelecek müzikseverlere “Kamp ve Pegasus Uçak Bileti Paket”ini sunuyor.

Pegasus Hava Yolları’nın Rock’n Coke Kamp ve Pegasus Uçak Bileti Paketi 170 TL’den başlıyor…

Hezarfen Havaalanı’nda 16-17 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek Rock’n Coke 2011’a İstanbul dışından gelecek festivalseverler için Pegasus, uçuş ve kamp biletlerini kapsayan bir paket hazırladı.

Rock’n Coke kamp bileti ve Adana, İzmir, Kayseri, Antalya, Ankara, Trabzon, Konya illeri için Pegasus ile gidiş dönüş uçak biletini kapsayan sınırlı sayıda paket, tüm vergiler dahil 230 TL’den satılıyor. Özel paketin öğrenciler için satış bedeli ise 170 TL. Festivalseverler, “Kamp ve Pegasus Uçak Bileti Paketi”ni www.biletix.com internet sitesinden satın alabilecekler.

Rock’n Coke Sahneleri Müzikseverleri Coşturacak

Dört farklı sahnesiyle birbirinden farklı müzik türlerine ev sahipliği yapan Rock’n Coke festival katılımcılarına eğlence ve müzik dolu keyifli bir hafta sonu vaat ediyor. Rock’n Coke’ta canlı performans sergileyecek gruplar arasında, Ana Sahne”de; Limp Bizkit, Motörhead, Travis, Moby, Paolo Nutini, Skunk Anansie, 2manydjs, The Kooks, Athena, Duman, Kurban, Çilekeş, Gripin ve Friendly Fires, ”Vodafone Freezone Sahnesi”nde; Thievery Corporation, Aloe Blacc, Beach House, Tunng, İlhan Erşahin’s İstanbul Sessions, Melis Danişmend, The Qemists, Gaslamp Killer, FM Belfast, Curry&Coco, Acid Washed, Golem, Fuchs & Cervus, Kaan Sezyum aka DJ Sarıyılan, Grup Ses Beats, Hemi Behmoaras, Soaked, Mabbas & Style – İst, Club Bangkok ve Dancing Birds Feel The Beatfarklı müzik türlerine ev sahipliği yapacak festivalin üçüncü sahnesi “Coca-Cola Zero Sahnesi”nde de; Mogwai, Dum Dum Girls, The Black Lips, Electrelane, Chapel Club, Esben and The Witch, Deja – vu, Dengesiz Herifler, She Past Away, Hakan Tamar, On Your Horizon, To Mexico With Love, Post, Social Inclusion Band ve Kül bulunuyor.

1075890cookie-checkGençler Rock’n Coke’a Pegasus ile uçuyor

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.