Grup Yorum’a baskın

Baskının DHKP-C örgütüne yönelik olduğu öne sürüldü.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, saat 06.00 sıralarında değişik adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi.

Beyoğlu Okmeydanı Piyalepaşa Caddesi üzerinde bir adrese yapılan baskına Özel Harekat ve Çevik Kuvvet ekipleri de destek verdi.

POLİS EVE GAZ BOMBASI ATTI

DHKP-C’ye yönelik olduğu ileri sürülen operasyonda, evin içinde bulunan şüpheliler slogan atmaya başladı. Kapıları açmayan şüpheliler pencerelere çıkarak slogan atarken, polis ekipleri de eve gaz bombası attı.

Binayı saran polisler apartman kapısından, çatıdan ve itfaiye merdiveni yardımıyla pencerelerden binaya girmeye çalıştı. Ekipler uzun süren çalışma sonucunda pencere korkuluklarını keserek içeri girdi. Polislere direnen 6’sı kadın 13 kişi gözaltına alınarak çevik kuvvet otobüslerine bindirildi. Diğer adreslerde de çok sayıda kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

GÖZALTINA ALINANLARIN İSİMLERİ

Gözaltına alınanların isimleri şöyle: Sevinç Bozdağ, Meral Dönmez, Kaan Ünsal, Nehir Sarıkaya, Onur Doğan, Ahmet Bay, Mahir Mete Kul, Yusuf Kul, Ufuk Anıl Çalımlı, Hale Elibüyük, Birdal Nakay, İnal Poyraz, Engin Tek…

1376200cookie-checkGrup Yorum’a baskın

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.