Halkevi yeni yer arayışını sürdürüyor

Halkevi Yönetim Kurulu bina sorununa ilişkin yeni bir çalışma başlattıklarını açıkladı…


Bina problemine dair mülk sahibi ile aralarında ki hukuk mücadelesinin devam ettiğini söyleyen Halkevi Yönetim kurulu Üyesi Mustafa Topkaya, şu aşamada devam eden mahkeme sürecinin ardından Halkevi’nin kira “lease” sözleşmesinin uzatılmasına kesin gözüyle bakıldığını açıkladı.


Halkevi’nin kirasının 26 bin sterlinden, 65 bin sterlin artı 30 bin sterlin de servis bedeli olmak üzere, toplam 95 bin sterline çıkartılacağını belirten Topkaya, kendilerinin bu miktarda bir kira yerine, belediye ile süren görüşmeler dahilinde daha uygun, kaliteli ve yeni bir binaya taşınma olasılıklarını tartıştıklarını söyledi.


Ayrıca pazartesi günü bina gündemiyle ilgili yönetim kurulu olarak özel bir toplantı yaptıklarını açıklayan Topkaya, bina sorununu çözmek üzere özel bir çalışma grubu kurma kararı aldıklarını sözlerine ekledi.
 
Bu özel çalışma grubunun temel görevinin Halkevi’nin bina sorununu çözebilecek maddi altyapının hazırlanması olacağını vurgulayan Topkaya şöyle konuştu:


“Özel çalışma grubunda görev almak için başta, önceki dönemlerde Halkevi’nde görev almış yönetici, komisyon üyesi ve tüm üyelere buradan sizin aracılığınızla katılım çağrısı yapıyoruz. 18 Eylül Pazartesi günü saat 19.00’da gerçekleşecek olan toplantımızda bu grubunun üyelerini kesinleştirip pratik çalışmaları başlatacağız. Bir kez daha söylemekte fayda görüyorum, bu çalışamaya katkı sunmak isteyen herkes Halkevi’nde gerçekleşecek toplantıya davetlidir.”
 
Halkevi Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Doğuş da büyüyen Halkevi’nin gelişen ihtiyaçlarına cevap olabilmek için böylesi bir özel çalışma grubu kurulduğunu ve kısa zaman içerisinde bina sorununu çözerek çok güçlü, kapsayıcı projeler gerçekleştirmeyi hedeflediklerini söyledi.
 
Ayrıca Doğuş; kurulacak özel çalışma grubuna dair ayrıntılı bilgi almak isteyenlerin 07723082445 numaralı telefondan Ahmet Şeker ya da 07831297381 numaralı tefondan Mustafa Topkaya’ya ulaşabilecekleri belirtti.


FOTOĞRAF: Mustafa Topkaya (sağdan ikinci) ve İbrahim Doğuş (en sağda)


 

794180cookie-checkHalkevi yeni yer arayışını sürdürüyor

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.