Haydi 22. Day-Mer Gençlik Kampı’na

Açıklama aynen şöyle:

Neden Kamp düzenliyoruz?

Son yıllarda biz gençlerin yüz yüze kaldığı sorunlar gün geçtikçe artmakta. 2007 yilinda Isci paritisi iktidardayken baslayan ve koalisyon hukumetinin daha etkili sekilde devam ettirdigi kriz, gencler icin cok zor geciyor. Universite harçlarının yükseltilmesi, kamu sektöründeki kesintiler ve issizliğin artmasıyla, öğrenci ve çalışan gençlerin durumunu dahada zorlaştırmaktadır. Koalisyon hükümetinin yürüttüğü politikalara muhalif gençler yeri geldi üniversite binalarını işgal etti, yeri geldi sokaklarda haklarını aradı. 2010/11 yıllarında öğrenci protestoları ve üniversite işgalleri, 2011 Ağustosunda gerçekleşen gençlik ayakalanması, gençlerin kendi gelecekleri için kaygılanmalarının ve yaşam standartlarından memnun olmadıklarının en önemli göstergelerinden birkaçı.

Biz Day-Mer gençleri bu sorunlara karşı Londra’daki yaşayan gençliğin önemini, gücünü ve yeteneklerini göstermek için, bir çok farklı faaliyetlerin yanı sıra, bu yıl 22. kez gençlik kampı düzenliyoruz. Bizlere olanak verildiği takdirde, istediğimiz herşeyi başarabileceğimizin kanaatindeyiz. Biz bu olanağı, her sene düzenlediğimiz ve bu sene Cambridge yakınlarında yapacağımız bir kampla sunacağız. Kampımızda gençlerin kendi fikir ve düşüncelerini özgürce paylaşabilecekleri tartışma platformları yaratarak onların özgüven ve benlik saygısını kazanmalarını amaçlıyoruz.

Nerde ve ne zaman?

Day-Mer gençlik kampımız bu sene 3 ve 11 Nisan tarihleri arasında Cambridge yakınlarında Suffolk bölgesinde gerçekleşecek. Kampımız, herşey dahil (gidiş geliş, konaklama ve yemek) £180 olacaktır, ve bir gezinin ücretinide içermektedir.

Kampda neler bizileri bekliyor?

21 yılın vermiş olduğu gurur, tecrübe ve gelenekselleşmiş kamp ateşinin yanı sıra drama, halk oyunları/dans, resim, müzik, fotoğraf, kamp gazetesi ve kamp TV gibi kültürel ve sanatsal atölyeler yer alacak. Bu atölyeler gençlere yeteneklerini geliştirme olanağını verip, kamp sonunda bunları akşam programlarında sergileme şansını elde edecekler. Ayrıca kamp sürecinde geziler, futbol, voleybol, basketbol gibi sportif faliyetler de yer alacak. Kampa katılan bir çok genç kampta aktiviteler sayesinde yeteneklerini keşfetme ve geliştirme fırsatı bulduklarını, ilk defa sahneye çıktıklarını, diğer genç arkadaşlarıyla birlikte yemekten, temizliğine birçok işi birlikte yapmanın, paylaşmanın anlamını öğrendiklerini ve yeni arkadaşlıklar edindiklerini belirtmektedir.

Kampa cok az bir süre kaldıgından ve yogun talepten dolayı, eğer sizde katılmak isterseniz yerinizi bir an önce ayırtın. İletisim ve bilgi icin 020 7275 8440 numarasından, yada [email protected] email adresinden veya www.daymeryouth.org’dan bize ulaşabilirsiniz. Ayrıca Twitter, Instagram ve Facebook’da Day-Mer Youth sayfasından da kampımız hakkında daha fazla bilgi edinebilir, bize ulaşabilirsiniz.

853900cookie-checkHaydi 22. Day-Mer Gençlik Kampı’na

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.