Hillary, Arjantinli Christina’yı kıskandı mı?

Bayan Clinton’un, “Araştırın bakalım! İğneden ipliğe kadar gerçeği bulun…” diye Arjantin’deki ABD büyükelçisine gönderdiği özel notta, “Cumhurbaşkanı Christina nasıl böyle sinirlerine hakim ve sakin, dinç, güzel ve bakımlı kalıyor” diye sorduğu ortaya çıktı. “Bu işin sırrı ne, öğrenin ve bana hemen bildirin” diye not eklediği emrine gelen karşılıklar ise bir devlet sırrı olarak saklanıyor.

Clinton’ın geçenlerde eşini yitirerek genç yaşında dul kalmış Arjantin Cumhurbaşkanı Christina’nın kendisine rakibe gördüğü bu talimatlarla anlaşıldı. Clinton meslektaşı sayılan devlet kadınının özel bir tedavi görüp görmediğini, bir ilaç alıp almadığını, ne yiyip ne içtiğine kadar türlü sorularını içeren yazısı Arjantin’deki ABD kordiplomasisine ulaşmıştı. Bunu bir devlet emri kabul eden Buenos Aires’deki Amerikan büyükelçisi de elinden geldiğince karşılık vermiş bulunuyordu.

Beyaz Saray’da 8 yıl kalmış bulunan eski First Lady, sonradan senatör, şimdi bakan olan Bayan Clinton’un başka lider bayanlar, artist, sanatçı, foto-model ve meşhur kadınlar üzerinde de benzer sorgulama yapıp yapmadığı ise ortaya çıkmadı. Ancak Bayan Clinton, Arjantin lideri güzel Christina’yı ziyadesiyle ciddiye aldığı bu sorgulamadan anlaşıldı.

1515400cookie-checkHillary, Arjantinli Christina’yı kıskandı mı?

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.