Homeopathy, kanseri yenmede bana yardım etti

Bewdley’den 40 yaşındaki Gemma Hoefkens, ameliyat edilemez beyin tümörlerinden kurtulmasında, homeopathy’nin ona yardım ettiğini söyler.

25000 den fazla kişinin imzaladığı bir dilekçe, NHS tarafından, homeopathy’nin daha çok kullanılması için 24 Şubatta Parlamentoya elden veriliyor.

Birmingham yakınındaki Sutton Coldfield’de bir homeopathy çalıştıran bayan Hoefkens, “ kanser ve diğer kronik hastalıkları olan hastaların çoğunluğu gereksiz yere ıstırap çeker ve birçoğu erken yaşta ölür. Hayatta ikinci bir şansa sahip olarak, diğer seçeneklerin var olduğunu diğerlerinin bilmesine izin vermek için zorunlu hatta ihtiraslı bir görev hissettim. “ dedi.

Bayan Hoefkens, homeopathy ‘nin kanseri yenmesinde ona yardım ettiğine ikna oldu, fakat, zaman zaman, doktorların, “kemoterapinin gecikmeli bir reaksiyona göre“ onun iyileşmesinin yavaşladığını söylediğini açıkladı.

Homeopathy, hastalığa onun kendi direncini oluşturarak, vücudun kendisini iyileştirdiğine yardım ettiği iddia edilen etkisi azalmış çözümler kullanır.

Eleştirmenler, tedavilerin ispatlanılmadığını tartışır ve NHS paranın başka bir yerde daha iyi harcanabileceğini söyler.

1996 da kemoterapi ve radyoterapi almış olarak, Bayan Hoefkens, Bewdley’de anne babası tarafından bakılıyordu. “Uzman doktor, tedavinin beni daha kötü yapıyor olduğunu ve onun veya hastahanenin benim için yapabileceği hiçbir şey olmadığını bana söyledi” diyerek devam etti.

Alternatif tedavilerin “gerçek bir şüphe” olmasına rağmen bayan Hoefkens, “kan fonksiyonu” na yardım eden, “ kan liquescience“ olarak tarif edilen, tabletlerden almaya başladığını söyledi.

Bir rahatlama programı, meditasyon ve detoksun, yavaş bir şekilde onun daha iyi olmasına yol açan “ tekrar bir insan gibi hissetmesine” yardım ettiğini ekledi.

Bayan Hoefkens, kendi hastalığından iyileştiği zaman kendine homeopathy işyeri kurdu ve her günü “bir nimet” olarak gördüğünü söyledi.

*İngilizce Öğretmeni Y.Müh. Naim Uygun tarafından İngilizce’den çevrilmiştir.

746250cookie-checkHomeopathy, kanseri yenmede bana yardım etti

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.