Irkçılığa karşı toplantıya çağrı…

“Stand Up To Racism” (Irkçılığa Karşı Ayağa Kalk) 17 Mart’ta büyük bir yürüyüşe hazırlanıyor.  Haringey’deki yürüyüş hazırlık toplantısı 3 Mart’ta Wightman Road Camii’de yapılacak.

Londra, Glasgow ve Cardiff’de protesto yürüyüşlerinin son hazırlıklarını yapan kampanya grubu değişik bölgelerde toplantılar yaparak toplum üyelerini bilgilendirme çalışması yapıyor.

HARİNGEY’DEKİ HAZIRLIK

DAY MER Yönetim Kurulu Üyesi Oktay Şahbaz, Irkçılığa Karşı Ayağa Kalk Haringey bölgesi toplantısı 3 Mart cumartesi saat 16’da ‘389/395 Wightman Rd, Harringay, London N8 0NA’ adresindeki Wightman Road Camiii’de yapılacaktır. Herkesi bu önemli toplantıya katılmaya ve katkı sunmaya çağırıyoruz” dedi.

Toplantıdaki konuşmacılar şöyle:

“Catherine West – (İşçi Partisi Milletvekili), David Lammy (İşçi Partisi Milletvekili), Oktay Sahbaz (DAY MER Sekreteri), Sabby Dhalu (Stand up to Racism Temsilcisi), Bibi Khan (Wightman Road Camiisi Temsilcisi) ve Khaled Moyeed (İşçi Partisi Tottenham)…”

Irkçılığa Karşı Ayağa Kalk toplantısı için daha fazla bilgi “https://www.facebook.com/events/177707162988478/?ti=cl”den alınabilecek.

2165410cookie-checkIrkçılığa karşı toplantıya çağrı…

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.