‘Âşık’a Filistin yakın gelir!’

Ailesini kandırıp pasaport çıkartan Amerikalı kız, Filistin’e kadar “maşukası” peşine düştü.

“MySpace.com” adlı internet sitesinde tanıştığı Filistinli gence âşık olan  Katherine R. Lester, önceki hafta ABD’nin Michigan Eyaleti’nden işgal altındaki Batı Şeria’ya kadar gidip “on-line” sevgilisine kavuştu.

16 yaşında olduğundan, ailesinin izni olmaksızın pasaport çıkartması olanaksız bulunan Lester, önce anne babasını kandırdı; sonra Kanada’ya bir akrabaya geçiyor gibi yapıp, Filistin’e geçtiğimiz Çarşamba günü uçtu.

İki sevgili, aşk içinde bir iki gün geçirip hülyâ peşinde koşarken, FBI ve Ürdün, Filistin, İsrail polisinin ortak çabasıyla yakalandı.

Güvenlik nedeniyle adı şimdilik açıklanmayan 25 yaşındaki Filistin’li gence âşık olan Katherine, gözyaşları içinde geriye, Detroit Kenti yakınlarındaki Saginaw kasabasında yaşayan ailesi yanına getirildi.

Yüz milyon civarında kullanıcısı olan MySpace.com’da aylar evvel tanıştığı Filistin’li sevgiliye kavuşmak için Katherine Lester, önce NewYork’a geçmiş, sonra İsrail Havayolları’yla TelAviv’e uçmuştu.

FBI’ın açıklamasına göre, Katherine mutluluğa kavuşmak için TelAviv’den sonra, Ürdün’ün Başkenti Amman’a geçti, oradan da Batı Şeria’ya ulaştı.

“A.P.” kaynaklı haberin duyulması ardından, Katherine Lester, ABD’ye aşk acısı içinde geri geldikten sonra, ailesince ulusal ve yerel Basın’dan uzak tutuldu. Ancak, Katherine’ı tanıyan kasabalılara göre, içine kapanık ve erkek arkadaşı bugüne dek olmamış Amerikalı kız, eninde sonunda âşık olduğu Arap gencine kavuşacaktı.

FOTOĞRAF KAYNAĞI: AP Photo/Family Photo via The News

1130160cookie-check‘Âşık’a Filistin yakın gelir!’

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.