Kafasında 12 cm bıçak çıktı…

Polonyal Tıp adamlarını şaşkına çeviren olay Polonya’nın Wojnowce kentinde meydana geldi.65 yaşındaki emekli öğretmen Leonardo Woronovi, 4 gün önce başlayan baş ağrıları nedeniyle gittiği doktor,yaşli adamın kafatası X-Ray’inde 12 santim uzunluğunda bir bıçak tespit etti.

4 gündür kafasında 12 santim uzunluğundaki biçakla yaşadığı anlaşılan Leonardo Woronovi,özel bir ambulas’la kaldırıldığı Panstwowego Szpitala Bialymstoku hastanesinde hemen ameliyata alındı.

Ameliyat sonrası bir açıklama yapan Dr.Marek Rogowski “Ameliyat yaklaşık 10 dakika sürdü ve ameliyat sırasında hastayı uyutma gereği duymadık.Bıçak hastanın sağ kulak bölgesinde bulunuyordu.12 santim uzunluğundaki bıçağın hastanın kan damarlarına ve sinir sistemlerine zarar vermeden 4 gün boyunca kafatasında kalması açıkcası bizleri şaşkına çevirdi ama hastanın durumu iyi” dedi.

Yaklaşik 10 dakika süren bir ameliyat sonunda gazetecilerin sorularını cevaplayan emekli öğretmen Leonardo Woronow “4 gün önce mutfakta tabureden düştüm. Sanırım o sırada elimde bulunan bıçak kafama saplanmış. Farkında değilim. Oysa ben doktorun bana ağrı kesici vereceğini zannediyordum” dedi.

1100560cookie-checkKafasında 12 cm bıçak çıktı…

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.