Kalp krizini geçirten hangisi, anlaşılamadı

Amerikan basını, birkaç gündür, Las Vegas kentindeki lokantaya gidip 3 katlı hamburgerden iki adet sipariş veren müşterinin 8 bin kalori içeren bu yiyecekleri tıkınırken mi yoksa servis yapan dekolte önlüklü garson kızlar yüzünden mi kriz geçirmiş olabileceğini tartışıyor.

The Heart Attack Grilled lokantalarının sözcüsü olan Jon Besso, kriz geçiren erkek müşterinin adını açıklamadı. Las Vegas’ta yayın yapan KVVU televizyonundan alınan habere bakılırsa, hemşire kıyafetiyle yarı dekolte dolaşan garson kızdan siparişini alır almaz kriz belirtileri ortaya çıkan müşteri, kimseye belli etmeden tabağındakileri silip süpürdü ama sonra acilen hastaneye kaldırılıp hayatı kurtarıldı.

Kalp Krizi Geçirten Izgara Evi lokantasında 3 katlı hamburgerin içinde 750 gr.kıyma, 25 dilim domuz eti salamı, 8 dilim tam yağlı kaşar peyniri, 5 kaşık mayonez, ayrıca yağ, tuz ve bolca ekmek gibi koleströlden yana zengin gıdalar bulunuyor. Yanında patates çipsi, kolasıyla birlikte servis edilen bu hamburgerlerin 4 bin kalori ihtiva ettiği bilindiğinden, iki hamburgeri yiyen müşterinin 8 bin kaloriyi bir anda vücuduna indirmiş olması kriz için yeterli neden sayıldıysa da bu olan bitende garson kızların parmağı da aranıyor.

1332660cookie-checkKalp krizini geçirten hangisi, anlaşılamadı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.