Kanaltürk’ün polis baskınıyla sustu

Bina önünde bekleyenler ile polis arasında çıkan arbede sırasında bazı çalışanlar gözaltına altındı. Kayyum ekibi polis eşliğinde içeri girdi.

Sabah saat 5 sıralarında Çevik Kuvvet otobüsleri ve 2 TOMA Koza-Ipek grubu binası önüne gitti.

Bu sırada toplanan kalabalık, alkış ve ıslıklarla polisi protesto etti.

Polis ile bekleyen kalabalık arasındaki gerginlik sürerken, çok sayıda Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü polisi Koza-İpek grubu binası önüne gitti ve Sabah saat 07.15 sıralarında Kanaltürk TV ve Bugün TV’nin içinde bulunduğu binanın kapısına gelen polis ekipleri ile grup arasında arbede çıktı.

Kapı önünde bekleyenler biber gazı sıkılarak uzaklaştırıldıktan sonra polisler demir zincirlerle kitlenen kapıyı yerinden söktü.

Kanal çalışanları yaralandı

Binaya giren polisler kendilerine engel olmak isteyen çalışanları dışarı çıkarttı. Bazı çalışanlar yere yatırılarak gözaltına alındı.

Binanın içi boşaltıldıktan sonra kayyum görevlileri polis eşliğinde içeri alındı. Binadaki çalışanlardan bazıları da yaşanan arbede de yaralandı.

Bina içindeki çalışanların tamamı dışarı çıkarıldıktan sonra kapı önünden canlı yayın yapan Kanaltürk kameralarının kablosu çekilerek canlı yayına son verildi.

1467990cookie-checkKanaltürk’ün polis baskınıyla sustu

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.