“Kara Kartalın kanadı kırpıldı”

İngiltere’nin ciddi ulusal gazetelerinden The Guardian, “Scholes, Kara Kartalların kanadını kırpmak için havada süzüldü” başlığıyla duyurduğu haberinde, “futbolda, sessizliğin sesine denk bir şey yoktur” diye yazdı.

“Manchester United, İstanbul’daki stadı, ıslıklar ve çığlıklarla hatırlayacak” diyen The Guardian yazarı Daniel Taylor, maçın bitimine 13 dakika kala Paul Scholes’un attığı kafa golüyle birlikte, ıslıkların yerini mutlak bir sessizlik anına bıraktığını aktardı.

LAZER SORUN YARATABİLİR

The Times gazetesi ise, orta saha oyuncusu Scholes’ın golünü atmadan önce üzerine tribünlerden lazer ışığı tutulduğunu yazdı.

The Times’a göre Beşiktaş, bazı taraftarlarının önce Anderson ardından da Scholes’a yeşil lazer ışı tutması nedeniyle UEFA’da bazı sıkıntılar yaşayabilir… Beşiktaş’ı mağlup eden golün sahibi Scholes’un sözlerine de yer veren Times, futbolcunun, “Bu en iyi oyunumuz değildi” dediğini aktarıyor.

TARAFTAR TEPKİSİ

The Daily Telegraph gazetesi ise, Manchester United’ın forveti Wayne Rooney’in geri planda kalmaktan dolayı gösterdiği tepkiye yer verdi. Gazete, oyunda gol pozisyonu yakalayamadığı için öfkelenen Rooney’in Beşiktaş taraftarlarının aleyhte tezahüratlarıyla da karşı karşıya kaldığını da yazdı.

Hafta sonu, Galatasaray karşısında 3-0’lık küçük düşürücü bir şekilde mağlup olan Beşiktaş’ın, Türkiye liginde zor zamanlar geçirdiği bir sırada Manchester United’ın karşısına çıktığını yazan The Daily Telegraph, Beşiktaş taraftarlarının açtığı “Şampiyonusunuz, buna inanın!” yazılı pankartın, Mustafa Denizli’nin oyuncularındaki güvensizliğe işaret ettiğini de belirtti.

725760cookie-check“Kara Kartalın kanadı kırpıldı”

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.