“Kazada avukat artık önemli”

Deneyimli avukat Tekas, hükümetin son yıllarda artış gösteren kişisel incinme tazminat talebi davalarının sayısını düşürme ve sivil anlaşmazlık davalarında maliyetleri azaltmak amacıyla yürürlüğe koyacağı yeni düzenlemenin kaza davaları sektörünü ciddi şekilde etkileyeceğini söyledi.

1 Nisan 2013 tarihinden itibaren yürürlüğe girecek düzenlemeyle birlikte müvekkiler açısından davaya bakacak avukatlık firması seçiminin daha da önem kazandığına vurgu yapan Tekas firma olarak dosyalarını kendilerine getiren müvekkilere önemli kolaylıklar sağladıklarını ifade ederek “Dosyalarını aracı firmalardan bize getirenleri ya da herhangi bir kaza davasıyla ilgili bize başvuranları durumları hakkında hemen bilgilendirerek, davalarını en kısa sürede firmamıza aktarıyoruz. Hızlı ve kaliteli servisimiz sayesinde davayı en kısa sürede sonuçlandırabiliyoruz” dedi.

HİZMETLERİN TÜMÜ ÜCRETSİZ

Kaza davalarında verdikleri hizmetlerin tümünün ücretsiz olduğunu ve müvekkilden herhangi bir ücret talep etmediklerini ifade eden Tekas, müvekkilin kazandığı tazminattan da hiçbir şekilde komisyon almadıklarını söyledi.

Birçok müvekkilin şikayetçi olduğu konulardan birinin avukatına istediği zaman ulaşamaması olduğuna dikkat çeken Tekas, “Müvekkilerimiz istedikleri zaman hem cep telefonu hem de ofis telefonu üzerinden doğrudan bize ulaşarak dosyalarında yaşanan son gelişmeleri rahatlıkla öğrenebilecekler. Ayrıca ofisimizi ziyaret edebilecek durumda olmayan müvekkilerimizi bulundukları yerde ziyaret edip her türlü sorunlarına yardımcı oluyoruz” şeklinde konuştu.

Tekas, trafik kazası geçiren müvekillerinin araç sorununu da çözdüklerini ve ihtiyaç olması halinde özel araç kiralama yoluna gidebildiklerini vurgulayarak, firma olarak amaçlarının müvekillerini doğru yönlendirerek haketikleri en yüksek tazminatı kazandırmak olduğunun altını çizdi.

FİRMA HER TÜRLÜ KAZA DAVASINA BAKIYOR

Sürücü, yaya, araba, bisiklet, motosiklet kazalarının yanı sıra otobüste, underground’ta ya da trenlerde meydana gelen her türlü kişisel incinme davalarına da baktıklarını hatırlatan Tekas, “İşyerinde meydana gelen davalar konusunda da oldukça deneyimliyiz. Fabrikada, ofiste, restorantta, inşaat alanlarında yani her türlü iş ortamında yaşanan kazalardan park ve oyun alanlarında çocukların yaşadığı kazalara kadar geniş bir alanda hizmet veriyoruz” şeklinde konuştu.

Alışveriş merkezlerinde ve süper marketlerde düşme ve kayma sonucu yaşanan kazalar, belediye evi kazları, bozuk ürünlerden kaynaklanan zehirlenmeler, yurdışında tatildeyken yaşanan kazalar, saldırı olaylarında yaşanan yaralanmalara da baktıklarını vurgulayan Tekas “İnsanlarımız bu konularda bir sorun yaşadıklarında rahatlıkla bize ulaşıp her türlü danışmanlık hizmetini ücretsiz alabilecekler. Ayrıca avukatından memnun olmayıp değiştirmek isteyenlerin dosyalarını aktarmak için bize sadece telefon açmaları yeterli” dedi.

Stoke Newington High Street’te hizmet veren Morgan Has Avukatlık Bürosu’nun Kaza Davaları Uzman Avukatı Vesile Tekas’a doğrudan ulaşmak için 078 0817 5427 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Firmanın adresi: Bank Chambers 1st & 2nd Floor, 133 Stoke Newington High Street, Stoke Newington, London N16 0PH.
Tel: 0207 249 1337
Fax: 0207 249 1338
Mail: [email protected]

FOTOĞRAF: Morgan Has Avuktlık Bürosu’nun Kaza Davaları Avukatı Vesile Tekas

846750cookie-check“Kazada avukat artık önemli”

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.