Kıbrıs Genç TV Londra stüdyoları açıldı

Palmers Green bölgesinde 477 Green Lanes, London N13 4BS adresinde yapımı tamamlanan Kıbrıs Genç TV Londra stüdyolarının açılış kurdelesini KKTC Londra Temsilcisi Oya Tuncalı, Enfield Belediye Başkanı Cllr Kate Anolue, Enfield Southgate Milletvekili David Burrowes birlikte kestiler.

TTFF Başkanı Turgut Esendağlı’nın açılış konuşmasının ardından söz alan Kıbrıs Genç TV İngiltere Temsilcisi Alp Ermiya, 6 yıldır Londra’dan kesintisiz olarak yapılan yayınlarının sürekli ilerleme kaydettiğini ifade etti. Halktan ve izleyiciden aldıkları güçle yaptıklakları çalışmaların en sonuncusunun digital stüdyoların açılması olduğunu belirten Ermiya, akşam saat 10pm de başlayan yayınlarıyla birlikte yeniliklerinin devam edeceğini söyledi. Daha sonra sırasıyla KKTC Londra temsilcisi Oya Tuncalı, Enfield Belediye Başkanı Cllr Kate Anolue ve David Burrowes MP birer konuşma yaparak Kıbrıs Genç TV’yi kutladılar.

Çok sayıda politikacının katıldığı açılışa ayrıca Enfield Belediye Meclis üyeleri Yasemin Brett, Doğan Delman ve Tahsin İbrahim de katıldı. KKTC Başkonsolosu Mustafa Beyazbayram, Konsey Başkanı Aysın Yılmaz, Olay Gazetesi’nin sahibi Nural Ezel ve çok sayıda işadamı açılışta hazır bulunarak Kıbrıs Genç TV Londra ekibine destek verdiler. Geçen hafta sonu güzel bir havada gerçekleşen açılış nedeniyle Palmers Green da toplanan yaklaşık 150 kişilik davetli gurubu, stüdyoları gezdiler, ikramlar eşilğinde uzun süre sohbetlerini sürdürdüler.

Haftanın altı günü canlı yayınlarla Londra da yaşayan ve Türkçe Konuşan Toplumun nabzını tutan Kıbrıs Genç TV yayınları, hafta içi 10.00pm den itibaren Londra merkezli olarak yayınlanıyor.

Kıbrıs Genç TV Londra digital stüdyolarının açılış kurdelesi kesilirken

846740cookie-checkKıbrıs Genç TV Londra stüdyoları açıldı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.