Kıbrıslı sanatçı Aşkım, yaşama veda etti

Uzun yıllar boyunca Londra’da sürdürdüğu sanat yaşamında olaganüstü güzellikteki sesi ve müzik yeteneği yanında örnek kişiliği, insan sevgisi ve alçak gönüllü tavırlarıyla da yüzlerce hayranı bulunan genç sanatçının ölümü büyük üzüntü yarattı.


Tatil amacıyla Kıbrıs’ta bulunduğu belirtilen Aşkım’ın cansız bedeni dün saat 16.00 sıralarında kardeşi ve yakın aile dostları tarafından Kervansaray’daki evinde bulundu.


Londra’da olduğu kadar sanat yaşamına başladığı Kıbrıs’ta oldukça sevilen bir sanatçı olan Aşkım’ın illüzyonist eşi Ivon’un İngiltere’de bulunduğu ve sanatçı Aşkım’ın yaklaşik iki gün önce ölmüs olduğu elde edilen bilgiler arasında.


Aşkım’ın İvon’un telefonlarına cevap vermemesi üzerine dün kardeşinin ve bazı dostlarının evine gittiği ve sanatçının cansız bedeniyle karşılaştı bildirildi. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, intihar olasılığı üzerinde duruyor.


DOSTLARINI ÜZDÜ


Kıbrıslı sanatçı 15 yıl boyunca çalistigi Londra’nın ünlü Türk eğlence yeri Efes II Restoran’ın sahibi Kazım Akkuş, üzüntülerini belirterek, “Hanımefendi bir sanatçıydı. Her zaman kendisine saygı duyduk. Yaşama bağlı ve neşeli bir kişiliği vardı. Çok üzülük. Bir buçuk yıl önce Efes’ten ayrıldıktan sonra bir daha sahneye çıkmamıştı” dedi.


Sanatçıyı iyi tanıyan arkadaşlarından Londra’da yayınlanan Green Lanes Express’in sahibi Ercan Vuranlar da, Aşkım’ın gerçek bir hanımefendi olduğunu ve beklenmedik ölümüne şaşırdıklarını ve büyük acı duyduklarını söyledi..

677000cookie-checkKıbrıslı sanatçı Aşkım, yaşama veda etti

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.