Kenan Doğulu: Çok üzüldüm

Doğulu, “Herkes birinci ve ikinci olan şarkıyı gördü. Bence bizim şarkımız daha güzeldi. Birici olamadık. Orada siyasi bir olay oldu, puanlar Sırplara gitti. Biz de aslında yalnız değildik, ama onların puanı daha çok çıktı” dedi.


Bir kez daha “çok üzüldüğünü” kaydeden sanatçı, yarışmadan sonra otele döndüğünde annesi Serpil Doğulu ile birlikte göz yaşlarını tutamadığını, ağladığını anlattı.


“Hep olan şeyler bunlar, hiç şaşırmamak lazım” diyen Doğulu, “Sırbistan’ın birinci olması beni şaşırttı, şarkının nasıl olduğunu bile hatırlamıyorum” diye konuştu.


Sırbistan’a birincilik getiren Maria Serifovic’in basın toplantısında tüm lezbiyen ve homoseksüel topluluğuna kendine oy verdikleri için teşekkür etmesini nasıl yorumladığı sorulan Doğulu, “Onun kendi takdiridir. Bu konuya yorum yapmamak daha iyi olur. Ama bu bir şov, puanları nereden alabileceğini, puanların nereden geleceğini hisseden herkes garip garip taktikler uygulayabiliyor, o da onlardan biri” dedi.


Kenan Doğulu, yarışmada seslendirdiği parçanın herkes tarafından çok beğenildiğine inandığını belirtti. “Dördüncü olmamızı kazandık gibi görüyorum” diyen Doğulu, bunu “bu ortamda çok iyi bir derece” olarak gördüğünü ifade etti.
Puanlar verilirken bekleme odasında çok heyecanlandığını söyleyen Doğulu, güneş gözlüğünün altında göz yaşlarını zor tuttuğunu kaydetti.


Doğulu, Türkiye’ye hareket etmeden önce otel lobisinde Yunanlı sanatçı Sarbel ile vedalaştı. Sarbel, “Kenan Doğulu’nun çok güzel bir performans sergilediğini, daha iyisini hak ettiğini” belirtti.


Yunanlı sanatçı, “Çok ilginç bir yarışmaydı. Özellikle Doğu Blokunun oylaması çok ilginç geçti. Ama Türkiye ve Yunanistan’ın ilk on ülke arasında yer alması ve önümüzdeki yıl Belgrad’da doğrudan finalde yarışacak olmasından mutluyum. Ben hem Yunanistan’ın aldığı, hem de Türkiye’nin aldığı oylardan dolayı mutluyum. Çok iyi derece. Doğu Bloku birbirini çok tutuyor, ama Türkiye ve Yunanistan bu ortamda hala güçlü bir tablo çiziyor. Hepimizin gururlu olmamız lazım” dedi.


Otelden elinde Türk bayrağıyla ayrılan Kenan Doğulu’nun TSİ 18.45 civarında İstanbul Atatürk Havalimanı’na inmesi bekleniyor. HELSİNKİ (A.A) – Mehmet Özdemir



 

1042700cookie-checkKenan Doğulu: Çok üzüldüm

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.