Kitapevi’nde fotoğraf kursu

Kitapevi Fotoğraf ve Sinema Kulübü tarafından düzenlenen fotoğraf kurs kayıtları başladı. Mayıs ayı sonuna kadar sürecek olan 1.Dönem Fotoğraf Kursu ve 26 Şubat’ta başlayacak .


Fotoğraf sanatçısı Kadir Aktay  tarafından verilecek olan derslerde kursiyerler fotoğrafın temel kavramları,analog ve dijital makinaların kullanımı, filmler, ışık ve renk bilgisi,pozlama ve ışık teknikleri, fotoğraf çekim teknikleri, pratik bilgiler ile farklı ortamlara özgü çekim yöntemleri ve problem çözümleri, portre ve sorunlu konuların fotoğraflanması, aydınlatma ve pozlamada özel efektler üzerine eğitim alacaklar.


Gelişen teknoloji ile artık fotoğrafın gündelik hayatın bir parçası olduğunu ve bununla birlikte fotoğraf çekmenin kolaylaştığını söyleyen Kadir Aktay, “ancak yeterli fotoğraf bilgisi olmadan fotoğraf çekenler birçok sorunla karşılaşıyorlar ve bu sorunları çözemiyorlar. Bu kurstaki eğitim ile güzel, başarılı, doğru ve istenilen fotoğrafların çekilmesi için gerekli pratik ve kolay yöntemleri öğrenecekler” dedi.


Haftada iki gün ve akşam saatlerinde düzenlenecek 1.Dönem Fotoğraf  Kursu Mayıs ayı sonuna kadar sürecek. Kurs hakkında ayrıntılı bilgi almak isteyenler ile kayıt yaptırmak isteyenler 0208 880 9212 numaralı telefonu arayabilir ya da 440 High Road Tottenham N17 9JB adresindeki Kitapevi’ne başvurabilirler.

788000cookie-checkKitapevi’nde fotoğraf kursu

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.