Kocaman’ın son kararı bekleniyor

Aykut Kocaman’ın istifasını açıklaması Fenerbahçe’de büyük yankı uyandırdı.

Aralarında Başkan Aziz Yıldırım’ın da olduğu yöneticiler ve futbolcular, kararından vazgeçirmek istedikleri Kocaman’la Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde bir araya geldi.

Toplantının ardından kısa bir açıklama yapan başkan Aziz Yıldırım, Karabükspor maçında Aykut Kocaman’ı istifaya davet eden taraftar grubuna tepki gösterdi.

Kocaman’ın istifası ile fazla açıklama yapmayan Yıldırım, gerekli şeyleri futbolcuların söyleyeceğini belirtti ve Samandıra’dan ayrıldı.

‘SUÇ BİZDE’
Kaptanlar Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Selçuk Şahin ve Yoseph Yobo ise ortadaki başarısızlıktan dolayı Aykut Kocaman’ın değil, kendilerinin suçlu olduğunu söyledi.

‘İNŞALLAH DEVAM EDECEK’
Futbolcular olarak suçu üstlerine aldıklarını kaydeden Volkan Demirel, “Biz birlikteliğimizi ortaya koyacağız. Aykut Kocaman’a takım olarak inancımız sonsuzdur. Biz kulüp olarak çok zor süreçlerde geçtik. O dönemde Aykut Kocaman önderliğinde ayakta durduk. Aykut Kocaman’ın bırakması halinde biz, daha kötü olacağımızı düşünüyoruz. Hala ne düşündüğünü bilmiyoruz ama inşallah devam edecek” diye konuştu.

Geceyi Samandıra Tesisleri’nde geçiren Kocaman’ın istifasıyla ilgili kesin kararını bugün vermesi bekleniyor.

728730cookie-checkKocaman’ın son kararı bekleniyor

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.