Kolektif Radyo yayın hayatında

Kolektif Radyo Yönetimi’nin “Basına ve Kamuoyuna” başlıklı açıklaması aynen şöyle:

“Kolektif Radyo, Büyük Britanya’da yaşayan Türk, Kürt, Kıbrıslı Türk ve diğer milliyetlerden göçmen halklarımızın; kültürel, sosyal, siyasal ihtiyaçlarını ve sorunlarını bir nebze de olsa karşılayabilmek amacı ile kurulmuş alternatif bir radyodur.

Radyomuzun ana ilkesi ezilen halkların ve baskı altındaki inançların mücadelesine katkı sunmak, cinsler arası eşitsizlik ve ayrımcılığa, ırkçılığa karşı mücadeleye destek vermektir.

Amacımız, kültürel ve toplumsal yozlaşmaya karşı Londra’da faaliyet gösteren demokratik kitle örgütleri ile dayanışma içinde olup, bu kurumlarca yapılan kültürel, sanatsal çalışmaların daha geniş kitlelere ulaşmasını sağlamaktır.

Radyomuz Londra’da yaşayan bir gurup duyarlı insanın bir araya gelerek oluşturduğu bir kolektiftir. Bu kolektif toplumsal sorumluluk anlayışı ile çalışma yürütecektir.

Haftanın 7 günü 24 saat yayında olacak olan radyomuzda kültür-sanat,haber ve eğitim içerikli canlı programlar yapılacaktır. Kürtçe ve Türkçe yayın yapacak olan radyomuz, gelecekte farklı dillerde programlar yapmayı da hedeflemektedir.

İnternet üzerinden yayın yapacak olan radyomuzun yayını sosyal medya ve web sitemiz üzerinden takip edilebilinir.

Bizi www.kolektifradyo.com dan dünyanın her yerinden dinleyebilirsiniz.”

İletişim için:

‘kolektifradyo’ Facebook ve Twitter hesabı
[email protected]
Tel: 07534848686

851530cookie-checkKolektif Radyo yayın hayatında

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.